Bečići – Međunarodna likovna kolonija

 

Hotel Queen

21.10.2015.

U organizaciji NIP ART-PRESS iz Budve, danas će u hotelu QUEEN of MONTENEGRO u Bečićima, početi 11-ta Međunarodna likovna kolonija, u kojoj će narednih 10 dana stvarati, 11 poznatih akademskih slikara iz zemlje i svijeta.

Kako je u ime ART-PRESS-a, saopštio, novinar i publicist Ranko Pavićević,  u predivnom ambijentu hotela QUEEN, stvaraće: Katarina i Olga Đorđević iz Niša u Srbiji, Igor Modrić i Anita Parlov iz Zagreba u Hrvatskoj, Ethem Bajmak iz Instambula u Turskoj,  Gabrijela Afarzik iz Njemačke,  Dijana Rudokina iz Litvanije, Dejan Milivojević iz Jagodine u Srbiji, Mišo Vemić i Milutin Obradović iz Crne Gore.

Biće to po tradiciji, još jedno divno druženje, razmjena iskustava, razgovor o kulturi, a u tom ambijentu će i nastajati, kao i posljednjih 11 godina, vrijedna umjetnička djela, kazao je Pavićević.

Tradicionalna Međunarodna kolonija u hotelu Queen of Montenegro u Bečićima, biće završena, zajedničkom izložbom slika učesnika, u petak, 30. oktoba u 20 sati, saopštio je organizator Kolonije, budvanski ART-PRESS.