Budva – Predstavljanje nove knjige Radomira Uljarevića

 

 

U organizaciji NIP ART PRESS iz Budve, u press centru hotela TRE CANNE u Budvi, u petak, 29. juna 2018. godine, u 20 sati, biće predstavljena nova knjiga, poznatog pjesnika  RADOMIRA ULJAREVIĆA iz Podgorice pod nazivom NOVI ČASOVI.

Knjiga je skoro  dobila književnu nagradu, “Kalinovački petrovdanski vijenac”, a štampana je u ediciji Nagrađeni pisci, u izdanju Opštine Kalinovik u BiH.  Ovu književnu nagradu, ranije su dobili: Matija Bećković, Rajko Petrov Nogo, Gojko Đogo, Miroslav Maksimović, Đorđo Sladoje i drugi.

Pored nove i izabrane poezije Radomira Uljarevića, knjiga sadrži i izlaganja o djelu ovog pjesnika: Jovana Delića, Rajka Petrova Noga, Branka Letića, Dragana Hamovića, Budimira Dubaka, Gojka Božovića, Želidraga Nikčevića i drugih.

O Uljarevićevoj knjizi Novi časovi, na predstavljanju u Budvi će govoriti: pjesnikinja MILICA BAKRAČ, književnik MILUTIN MIĆOVIĆ, novinar i publicist  RANKO PAVIĆEVIĆ  i autor, koji će i govoriti svoju poeziju.

RADOMIR ULJAREVIĆ je objavio, više od 20 knjiga, a dobitnik je više značajnih književnih nagrada, saopšteno je iz budvanskog  ART PRESS-a.