Budva – Promocija knjige poezija “Personalni karusel- šizofrena zbirka”

 

 

 

Promocija knjige poezija “Personalni karusel- šizofrena zbirka” četiri autorke: Marije Krivokapić, Sandre Đurbuzović, Katarine Sarić i Stanke Stanojević biće priređena u holu Akademije znanja u ponedjeljak, 20.novembra 2017. godine, sa početkom u 18 sati prigodom proslave Dana opštine Budva.

O knjizi će govoriti Miroslav Luketić i Balša Brković, a u muzičkom dijelu nastupiće budvanski Stranger trio sa obradama hitova: Sex on fire-Kings of leon, Don’t speak-No doubt, Wind of change-Scorpions, Angie-The rolling stones.

Program će voditi lektorka Personalnog karusela- profesorica Milica Vuković, dok će četiri autorke kazivati personalne stihove. Knjiga je iz štampe izašla u oktobru, a ovo je prvo predstavljanje, nesvakidašnje, kao i poezija. Autorke predgovora su Dubravka Đurić i Milena Radović Savić, a ilustratorka Sandra Đurbuzović.
Cilj Narodne biblioteke Budve je da tokom  programa obilježavanja Dana opštine Budva promoviše djela autora čiji je izdavač. Izdavačku djelatnost Narodna biblioteka Budve pokrenula je ovog proljeća, a u posljednja tri mjeseca je štampala tri knjige koje ovom prigodom promoviše.