Budva – Promocija knjige “Znakovi vremena”

 

 

U organizaciji NOVE KNJIGE iz Podgorice i NIP ART PRESS iz Budve, u press centru hotela TRE CANNE u Budvi, u četvrtak, 15. februara 2018. godine, u 19 sati, biće promovisana knjiga intervjua “ZNAKOVI VREMENA”, poznatog crnogorskog novinara i publiciste RANKA PAVIĆEVIĆA iz Budve, čiji su izdavači: NOVA KNJIGA iz Podgorice, JU “GRAD TEATAR” iz Budve i KOSMOS IZDAVAŠTVO iz Beograda. 

O najnovijoj, osmoj knjizi Ranka Pavićevića, govoriće: novinar i pisac: SAVO GREGOVIĆ iz Budve, SLOBODAN RISTOVIĆ, poznati pjesnik  iz Užica u Srbiji, PERIVOJE POPOVIĆ, književnik i književni kritičar iz Podgorice i autor knjige. 

Izvode iz intervjua, govoriće RADMILA KNEŽEVIĆ, glumica i književnica, dok će moderator večeri biti MILOŠ BORETA, dramaturg iz Budve.  

Na preko 540 strana, sa mnoštvom fotografija, objavljeni su razgovori sa više od 75 najistaknutijih stvaralaca iz zemlje i svijeta, iz oblasti književnosti, likovne umjetnosti, filma, pozorišta i muzike, a predgovor za Pavićevićevu knjigu, napisala je poznata dramska spisateljica i rediteljka VIDA OGNJENOVIĆ iz Beograda.  

Knjiga razgovora “ZNAKOVI VREMENA”, novinara i publiciste RANKA PAVIĆEVIĆA, pojavila se krejem prošle godine na međunarodnom Sajmu knjiga u Beogradu, a njeno prvo predstavvljanje u Crnoj Gori, bilo je krajem decembra prošle godine, na Zimskom salonu knjige u Podgorici.

Knjiga je dobro ocijenjena od stručne javnosti, a za veoma kratko vrijeme postala tražena kod čitalaca u Crnoj Gori i zemljama u regionu, saopšteno je iz budvanskog ART PRESS-a.