Budva – Zajednička izložba 12 slikara učesnika međunarodne Novogodišnje likovne kolonije

 

ArtPress Budva - logo

 
 

U hotelu Mogren u Budvi, u srijedu, 23. decembra 2015. godine, u 20 sati, biće otvorena zajednička izložba 12 renomiranih slikara, učesnika međunarodne Novogodišnje likovne kolonije, koja je u ovom poznatom budvanskom hotelu, trajala prethodnih 12 dana.

Organizatori ove kulturne manifestacije su: NIP ART-PRESS iz Budve i HG Budvanska rivijera, a u Koloniji su stvarali, 12 umjetnika iz Crne Gore, Srbije, BiH i Hrvatske.

Kako je u ime organizatora saopštio, novinar i publicist Ranko Pavićević, u Likovnoj koloniji su stvarali: Sabaheta-Beka Masičić iz Berana, Mišo Vemić iz Nikšića, Milutin Obradović iz Bijelog Polja, Rade Vujačić iz Podgorice, Aleksandar Cvetković i Zoran Krulj iz Beograda, Ivana Bjelica iz Nog Sada, Maja Jurić iz Zrenjanina, Katarina Novaković iz Niša i Viktor Ranđelović iz Leskovca (Srbija), Esma Šabić iz Mostara (BiH) i Željan Pavić iz Rijeke (Hrvaatska).

Ljubitelji umjetnosti, biće u prilici, da na zajedničkoj izložbi slika, učesnika Likovne kolonije, vide 24 slike, nastale tokom zajedničkog rada i druženja u Budvi, a izložba će trajati, narednih mjesec dana, saopštio je i ime organizatora, Ranko Pavićević.

 

Budva