CEDIS i Gradsko pozorište potpisali Ugovor o sponzorstvu

                 Predstavnici Gradskog pozorišta i Crnogorskog elektordistributivnog sistema(CEDIS) potpisali su danas ugovor o sponzorstvu.

                 Potpis na ovaj za nas važan dokument stavili su umjetnički direktor Gradskog pozorišta Dušan Kovačević i Šefica Službe za korporativne komunikacije u CEDIS-u, mr Marija Jovović, koja je izrazila zadovoljstvo zbog nastavka saradnje sa našom teatarskom kućom.

                – Cijeneći značaj kulturnog stvaralaštva, a posebno pozorisnog, Crnogorski elektordistributivni sistem nastavalja sa podrškom kulturnim institucijama. Gradsko pozorište Podgorica svojim radom i umjetničkim stvaralaštvom je zaslužilo našu podršku. Posebno smo ponosni što smo omogućili višestruko nagrađivanom autorskom projektu Vide Ognjenović „Kozocid“ da učestvuje na 36. Susretima pozorišta Bosne i Hercegovine. Kulturni i pozorišni život mora imati podršku zajednice, a podrška CEDIS-a neće izostati ni u narednom periodu – kazala je Jovović.

                 Umjetnički direktor Dušan Kovačević zahvalio se CEDIS-u što je Gradsko pozorište prepoznato kao značajna institucija kulture i istakao važnost podrške koju teatarske kuće dobijaju od društveno odgovornih kompanija.

                 – CEDIS kao društevno odgovorna kompanija i ovog puta je pokazala izuzetan osjećaj za pripadnost kulturnoj zajednici naše države. Ovom donacijom omogućili su Gradskom pozorištu još bolje pozicioniranje na regionalnoj mapi, a saradnja će se nastaviti i kroz projekat RUTA, čiji  će se prvi festival RUTA PODGORICA održati od 2. do 7. marta 2020., u aprilu je u Ljubljani, u maju u Sarajevu, avgust Brioni, oktobar Skoplje i u decembru Beograd, te se nadamo da će nas CEDIS i dalje pratiti na obostrano zadovoljstvo, pa vam se ovim putem srdačno zahvaljujemo – poručio je Kovačević.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


1 × 4 =