Centar za kulturu Tivat – predstava “TRE SORELLE”  U neđelju, 11.08.2019. u 21 sat biće izvedena pozorišna predstava “Tre sorelle”, po tekstu Stevana Koprivice, u režiji Zorana Rakočevića a u produkciji Fakulteta dramskih umjetnosti Cetinje i Centra za kulturu Tivat.

Ova predstava premijerno je izvedena 2016. godine kao diplomska predstava tadašnjih studenata treće godine studijskog programa gluma  u okviru ispita iz istoimenog predmeta, i to: Marija Đurić, Jelena Đukić, Marija Labudović, Omar Bajramspahić, Vule Marković, i Pavle Popović.

Predstava se do danas uspješno izvodi kako u Crnoj Gori, tako i u regionu a podsjetićemo da je u junu mjesecu glumica Marija Đurić na Festivalu mladog glumca u Konjicu, BiH, osvojila nagradu za najbolju glumicu.

Dramaturg  Stevan Koprivica istakao je: „Tre sorelle“ se vraćaju doma da provjere kako legende i demone i ljubavi sagledava najnovija generacije crnogorskih dramskih umjetnika. Ima li ljepšeg dogadjaja za pisca i  profesora škole iz koje dolazi reditelj i glumci?“