Centar za kulturu Tivat – Premijera filma “The Books of Knjige: Slučajevi pravde”

 

 

 

Nakon uspješne svjetske premijere na Filmskom festivalu u Herceg Novom, potom Sarajevo Film Festivalu i u okviru Mojkovačke filmske jeseni, Film “The Book of knjige: Slučajevi pravde” kreće u bioskopsku distribuciju po Crnoj Gori.

U Centru za kulturu Tivat premijera domaćeg filma “The Books of knjige: Slučajevi pravde” planirana je za subotu, 14.oktobar u 20:00h, kada će se publici pokloniti članovi ekipe.

Pored standardnog pojavljivanja ekipe “Buksovaca”, koji tumače dvojicu glavnih likova – suludih policijskih inspektora, koji rade na slučaju razrješenja ubistva, mafijaškog vjernika i doušnika dupelisca koga tumači režiser filma lično, pojavljuju se i zvijezde iz regiona. Tako Nikola Kolja Pejaković glumi glavnog negativca, dok su odlične epizode ostavarili Nebojša Glogovac, Tihana Ćulafić, Zoran Kesić, kao i član originalne postave “Nadrealista” – Zenit Đozić.

Scenario potpisuje Aleksandar Radunović Popaj a režiju Zoran Marković Zonjo. Muziku za film komponovao je Nemanja Nedeljković, član niškog hip-hop dvojca Stereo banana, direktor fotografije je Dalibor Tonković, a montažer Aleksandar Šmit.

Nakon premijerne projekcije u subotu 14.oktobra u Centru za kulturu Tivat, publika u Tivtu će ovaj film moći još da pogleda u dva termina u 18:00h i 20:00h u nedjelju (15.10.), ponedjeljak (16.10.) i srijedu (18.10.).
Tel. za informacije i rezervacije je 069 342 799

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


fourteen + seven =