Centar za kulturu Tivat – Promocija knjige “Ja sam život”

U srijedu 04.09.2019. g. sa početkom u 20h u prostorijama JU Muzeji i galerije Tivat, biće održana promocija knjige  “Ja sam život”, autorke Doris Nikolić.

Riječ je o njenoj prvoj knjizi  koju je  publikovala  izdavačka kuća  ”Samo korak” iz Beograda i predstavlja zbirku objavljenih i neobjavljenih autorskih tekstova i priča. U  knjizi “Ja sam život”  se prepliću pojedine životne situacije autorke, njena razmišljanja, strahovi, traženje svjetla i smisla u svakom usponu i padu, o ljubavi koju živi, kao i priče po istinitim motivima njenih čitalaca i ljudi s kojima se susretala i razgovarala.

Doris Nikolić rođena je  02. aprila 1991.  godine. Srednju školu završila je u rodnom Ulcinju, nakon čega je upisala i završila studije na Fakultetu političkih nauka, odsjek politikologija. Postdiplomske studije završava  na Pravnom fakultetu u Podgorici na smjeru Ustavnog prava. Svoje tekstove i kratke priče objavljuje javnosti pod imenom Dulcinea, i za kratko vrijeme privukla je pažnju velikog broja ljudi, koji svakodnevno čitaju njene tekstove i inspiracija su joj za pisanje.

  Ulaz je slobodan.