Centar za kulturu Tivat – Promocija romana “Sa druge strane obloga”U srijedu 13.marta 2019. godine, Bogdan Stevanović će tivatskoj publici predstaviti svoju novu knjigu “ Sa druge strane obloga” u Maloj sali Centra za kulturu – DTV Partizan, sa početkom u 20:00h.

Da li ste se ikada zapitali što se nalazi sa one strane obloga od mastila? Kako biste se osećali kad biste saznali da iz svake rane može izrasti cvijet ako na nju privijete lijepe i istinite reči?
Na stranicama ove knjige Bogdan Stevanović nam otkriva da se sa one strane obloga ne nalaze rane, već riječi što liječe. 
Knjiga “Sa druge strane obloga” ima dva djela, odnosno dva poglavlja, a čitalac bira da li će je čitati od početka ili od kraja, jer je kraj zapravo novi početak. Poglavlje “Obloge” sadrži priče u kojima Blogdan daje portret vremena u kom živimo, suočavajući nas sa svim onim pred čim zatvaramo oči i stežemo srce. Poglavlje “Rane” sadrži priče u kojima je promjenjena perspektiva pripovijedanja, pa sada priče pričaju ne samo junaci već i predmeti – što posebno doprinosi atmosferičnosti.
Mnoge priče prate ilustracije i citati.   


Biografija:

BOGDAN STEVANOVIĆ BLOGDAN rođen je u Beogradu 17. decembra 1988. godine. Završio je Trinaestu beogradsku gimnaziju, a nakon toga je diplomirao na Geografskom fakultetu Univerziteta u Beogradu na Odseku za turizmologiju. Nakon osnovnih studija pohađao je master studije turističkog novinarstva na Univerzitetu Autonoma u Barseloni.

 Autor je projekta Svet dostupan svima, osnovanog sa ciljem pružanja informacija o turističkim destinacijama osobama koje koriste invalidska kolica. Jedan je od osnivača humanitarnog pokreta Pokaži malo da ti je stalo.

 Izabravši ime Blogdan, od decembra 2014. godine piše istoimeni blog koji je za dvije godine okupio više od 100.000 pratilaca. Priče sa bloga prenosili su vodeći onlajn i štampani mediji u zemlji i regionu. Bogdan je TEDx govornik i kolumnista.