CNP – Akcija „Dvoje kao jedno – zaljubite se u pozorište“

 

CNP - znak 150

 
 

Crnogorsko narodno pozorište u februaru će realizovati akciju koja je pokrenuta prošle godine pod sloganom „Dvoje kao jedno – zaljubite se u pozorište“. Akcija podrazumijeva 50 posto popusta za sve predstave koje su na repertoaru u februaru.  Autor dizajna ovogodišnje kampanje je grafički dizajner Dejan Batrićević.

Predstave koje će biti na februarskom repertoaru su: „Post scriptum“, po djelima Danila Kiša, u adaptaciji i režiji Varje Đukić, „Everyman Đilas“, po tekstu i u režiji Radmile Vojvodić, „Lasice“ Bojane Mijović, u režiji Stevana Bodrože, „Don Žuan“ Žana Batista Poklena Molijera, u režiji Ane Vukotić, „Očevi su grad(ili)“, autorski projekat Borisa Liješevića, „Urnebesna tragedija“ Dušana Kovačevića, u režiji Veljka Mićunovića, „Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja“ Iva Brešana, u režiji Luke Kortine, „Allegretto Albania“ Stefana Čapaljikua, u režiji Idriza Đokaja, „The beauty queen“ Martina Makdone, u režiji Ane Vukotić, „Koza ili ko je Silvija“ Edvarda Olbija, u režiji Danila Marunovića, i „Povratak“, Harolda Pintera, u režiji Mirka Radonjića.

Akcija pod sloganom “Dvoje kao jedno – zaljubite se u pozorište” imala je izuzetno velik i pozitivan odjek u javnosti, a pokrenuta je kao dio aktivnosti koje CNP sprovodi sa ciljem stalnog unaprjeđenja svih aktivnosti usmjerenih ka animaciji publike i komunikaciji sa publikom. Na ovaj način CNP želi da animira novu publiku i dodatno popularizuje repertoar i učini ga dostupnim najširoj publici.

Repertoar CNP-a u februaru čini 18 programa.

Akcija Dvoje kao jedno