CNP – Potpisan ugovor sa Hipotekarnom bankom o sponzorstvuPredstavnici Hipotekarne banke i Crnogorskog narodnog pozorišta, već treću godinu za redom, potpisali su ugovor o generalnom pokroviteljstvu pozorišne sezone Crnogorskom narodnom pozorištu.

Ugovor su potpisale Zorana Kralj, direktorica Crnogorskog narodnog pozorišta i Ana Ristić, direktorica marketinga Hipotekarne banke. Kako je naglasila Zorana Kralj, trogodišnje partnerstvo je dobar primjer društveno odgovornog poslovanja biznis sektora i dobar primjer odnosa koji profitni sektor može i treba da ima prema umjetničkim institucijama.

Direktorica CNP-a  Zorana Kralj je takođe istakla: “Saradnja Hipotekarne banke i Crnogorskog narodnog pozorišta, koja je uspostavljena 2016.godine,  zaista je pokazatelj prepoznavanja onih pravih vrijednosti i važnosti pozicije i misije nacionalnog teatra u jednom društvu. Podrška koju smo obezbijedili od Hipotekarne banke sigurno će doprinijeti i kvalitetu i obimu produkcije i programa koje planiramo da realizujemo do kraja ove pozorišne sezone ”.

Hipotekarna banka će putem društvenih mreža  organizovati aktivaciju kroz koju će svoje klijente nagraditi sa dvije godišnje karte CNP-a, koje podrazumijevaju pet predstava za dvije osobe do kraja godine.

“Ovim partnerstvom je Hipotekarna banka materijalno podržala projekte i programe Crnogorskog nacionalnog pozorišta, ali ono  na što smo posebno ponosni jeste da smo u dijelu prodaje kroz naše bankarske servise unaprijedili poslovanje Crnogorskog narodnog pozorišta  i omogućili online kupovinu putem sajta Crnogorskog narodnog pozorišta, da smo implementirali pos uređaje putem kojih posjetioci mogu da kupuju karte putem platnih kartica. Dakle, za nas je saradnja sa CNP-om i potpisivanje ovog ugovora po treći put puno više od same materijalne podrške i od društveno odgovornog poslovanja.“-istakla je Ana Ristić.

Podsjećamo da svi klijenti Hipotekarne banke koji posjeduju Premium karticu mogu da kupe ulaznice za programe Crnogorskog narodnog pozorišta uz popust od 10 odsto.