Glavni program 24. izdanja Kotorskog festivala pozorišta za djecu

 

kfpd logo- 280

 

Kotorski festival pozorišta za djecu, koji će biti održan u okviru Međunarodnog festivala KotorArt, biće svečano otvoren 1. jula 2016. godine, izvođenjem ukrajinske predstave „Papirni svijet“ na Ljetnjoj pozornici.

U Glavnom programu Kotorskog festivala predviđeno je 16 profesionalnih pozorišnih predstava za djecu i mlade i 86 različitih pratećih programa.

Predstavljamo neke od predstava ovogodišnjeg programa.

 

Interaktivni šou Papirni svijet

Predstava Papirni svijet - 2Glavni program 24. izdanja Kotorskog festivala pozorišta za djecu otvoriće jedno posebno pozorišno dešavanje. Ukrajinsko, jedinstveno i potpuno otkačeno! Tako bi ukratko mogli opisati interaktivni šou Papirni svijet, nagrađivani šou ukrajinske klovnovske trupe Mimiriči i predstavlja nešto što do sada niste vidjeli. Sintezom cirkuskog žanra sa varijeteom, uz korišćenje pozorišne umjetnosti zasnovane na pantomimi, ova umjetnička trupa iz Kijeva oduševiće vas svojom sposobnoću da gomilu sasvim običnog, svakodnevnog, bijelog papirnog otpada pretvori u raznorazne ludorije, počev od dramatičnih pozadina do najmaštovitijih rekvizita. Na papirnom tanjiru, blesavi klovnovi poslužiće vas zadivljujuće originalnom kombinacijom origamija i ludorija sa ubrzanom pantomimom i potpunim budalaštinama. Smijeh za cijelu porodicu je zagarantovan. Zanimljivo za vidjeti i još zanimljivije za učestovati jer zaštitni znak Mimiričijevih predstava jeste konstantna improvizacija i neprekidni kontakt sa publikom.

Dođite u Kotor, na Ljetnjoj pozornici, u petak, 1. jula 2016. u 21h na otvaranje još jednog Festivala pozorišta za djecu u nizu i uživate gledajući klovnove kako (bukvalno!) cijepaju pozornicu i priključimo se najvećoj papirnoj borbi naših života. Odličan, kako za djecu, tako i za odrasle, za sve od 5 do 105. Papirni svijet je istovremeno magičan i bučan – samo se potrudite da ovim klovnovima vratite istom mjerom!

 

Predstava Papirni svijet - 1

 

Kritičari kažu sljedeće:

U biti, Mimiriči slavi ljudsku sposobnost za igru – klovnovi kroz nekoliko unerbesnih komičnih epizoda slave transformacionu moć papira. Pod okriljem zabave i igara, dešava se nešto duboko i veoma dirljivo, što se kristalizuje u finalu.  Jednostavno, veliko srce ovog šoua dovodi vas u dodir ne samo sa sopstvenom ljudskošću, već i sa ljudskošću bližnjih.

 Metro

Predstava Papirni svijet - 3Svi klovnovi su vrsni mimičari, komičari i akrobate, koji uz muzičku pozadinu od odlično tempiranog ,,bonk” dok smiješno preuveličani papirni čekić napada klovna odpozadi do melodije “Ole Ole Ole” koju klovnovi pjevaju sa publikom prije nego što bace u publiku ogromnu fudbalsku loptu od papira, fantastično uspjevaju da stvore očaravajući i unerbesni performans oko običnog papira. Odličan, kako za djecu, tako i za odrasle, Papirni svijet je istovremeno magičan i bučan – samo se potrudite da ovim klovnovima vratite istom mjerom!

 Fest Best

Zanimljivo je kako se lako i brzo zrele, odrasle osobe vrate u djetinjstvo kada im se pruži prilika da bacaju papir naokolo i prave nered.

The Guardian

Lično mislim da su klovnovi strašni, ali ovi su najslađi, najsimpatičniji i najiskrenije veseli klovnovi koji sam ikad vidio. Jedan od njih je zagrlio osobu iz publike i žao mi je što ta osoba nisam bio ja. Ipak, nisu oni samo lijepa lica. Stvari koje oni prave od papira su neverovatne: miševe, ljude, pa čak i konje. To je origami ogromnih razmjera. Djeca u publici su obožavala urnebesnu komediju i brzu farsu, dok su se odrasli s oduševljenjem valjali besmislenosti svega toga. Zapravo, publika je toliko uživala da sam se zapitao da li su svi bili podmetnuti! Molim vas odgledajte predstavu, naročito ukoliko imate djecu. Čak i ako nemate djecu, zabava na papirnom tanjiru je zagarantovana.

The Scotsman

 

“Pola pola”

Glavni program 24. izdanja Kotorskog festivala pozorišta za djecu obilježiće još jedna sjajna predstava. Za  nedelju, 3. jul 2016. na Ljetnjoj pozornici u 21.30 h,  Festival će svojoj publici prikazati svojevrsni punokrvni pozorišni punk za mlade, kako je predstava “Pola pola” okarakterisana od strane kritičara u Hrvatskoj. Nastala je kao koprodukcija tri potpuno različita pozorišta: Kazališne družine Pinklec, Teatra  Exit i Teatra Poco Loco, po tekstu autorke Milene Bogavac i u režiji rediteljke Renate Carole Gatice.

 

Predstava Pola pola - 1

 

Predstava, kroz punkerski koncert i zanimljive dijaloge, govori o problemu razvoda iz perspektive djece, djevojčice Nike i dječaka Andrije, koji uskoro neće više biti djeca jer im se približava pubertet, imaju svoje brige, svoje tajne i težnje da se odvoje od roditelja i postanu samostalne ličnosti. Uz sve to, moraju se nositi s problemima i tajnama svojih roditelja. Slijedeći tradicije traženja čuda, ispravnosti, surovosti, ali istovremeno i nježnosti u poruci koju šalje, predstava kroz bučnu punk muziku  vrišti: „LJUBAV!“,  ljubav kao potreba svih nas i ljubav kao spas.

 

Predstava Pola pola - 2

 

Predstava je namijenjena djeci od 11 godina i starijima, onoj koja su doživjela razvod svojih roditelja, kao i onoj koja u svojoj blizini imaju prijatelja koji to proživljava. Ovo je predstava za roditelje, za mlade, za djecu, za sve koji se snalaze u Zemlji odraslih, za djecu koja možda i prerano moraju odrasti, jednom riječju za svakoga, jer svako od nas ipak ima nekog ko ga voli ‐ bez obzira na sve. Roditelje, baku, djeda ili bar jednog prijatelja koji će sjediti s nama u kućici u parku i dati nam svoju šmrkavu papirnatu maramicu.

Ali to nije sve. Jedan od koproducenata, Kazališna družina Pinklec, pripremila je spektakularno muzičko iznenađenje i za našu najmlađu publiku. Ali o tome drugom prilikom.

 

“Čudovište iz smeća”

U neđelju, 3. jula 2016. Festival će svojoj publici dovesti Pozorište sjenki Ćengiza Özeka iz Istanbula i to sa predstavom “Čudovište iz smeća”.

“Da li ste ikada bacili smeće u more? Ako jeste, da li ste ikada razmišljali o tome šta će se desiti sa tim smećem?

 

Predstava Cudoviste iz smeca - 1

 

Postoji riba čiji je zadatak da čisti more! Ona svom poslu pristupa sa velikim osjećajem odgovornosti. Ova riba je pojela toliko smeća da se pretvorila u čudovište, ali u čudovište dobrog srca. Odlučno pokušava da pojede svo smeće i da održi more čistim. Najviše mrzi plastične flaše. Oh, šta to bi?! Karađoz baca plastičnu flašu u more! Iznenada, čudovište se pojavljuje i suočava se sa Karađozom. Pratimo ribu ispod površine mora, zalazimo u stomak čudovišta, plovimo morem Karađozovim malim čamcem i sve to na platnu površine 150×100 cm. Kada se bezazlena i privlačna vizija svega ovoga spoji sa notama tradicionalne muzike, zajedno stvaraju ogroman i fantastičan svijet lutkarstva u sjenci (marioneta i sjenki).”

Oni koji odgledaju ovu veličanstvenu komediju ne mogu da povjeruju da je iza scene samo jedna osoba koja upravlja sa toliko figura (marioneta).

 

Predstava Cudoviste iz smeca - 2

 

Ćengiz Özek (1964) se bavi tradicionalnim turskim pozorištem sjenki zasnovanom na Karađoz figurama. Sa bogatom karijerom i velikim brojem nagrada i priznanja za njegov doprinos teatru sjenki i autorska djela, s pravom se može nazvati autoritetom u oblasti lutkarskog teatra sjenki, naročito kada je u pitanju Karađoz. Predstava Čudovište iz smeće predstavlja modernu interpretaciju ove tehnike, što približava tradiciju savremenom društvu i bavi se problemima današnjice poput zagađenja životne sredine. Osnivač je Internacionalnog lutkarskog festivala u Istanbulu, koji se tradicionalno održava svakog maja od 1998. godine.

 

“Džonatanov let”

U četvrtak, 7. jula 2016. festivalskoj publici će se predstaviti Dječje kazalište Branka Mihaljevića iz Osijeka i to sa predstavom “Džonatanov let”, rađenoj po motivima romana “Galeb Džonatan Livingston”, Ričarda Baha, u režiji Nikole Zavišića.

“Ovo je priča o letenju… Pomalo onom pravom, uz pomoć krila, koje poštuje zakone fizike i kojim se koriste ptice. Malo više o onom unutrašnjem letenju, istraživačkom, koje se događa u nama i koje nam pomaže da upoznamo sami sebe, svijet oko sebe i proširimo granice, vanjske i unutrašnje. Ovo je priča o ljubavi i strasti prema letu i svakodnevnoj želji za usavršavanjem. Galeb Džonatan od rođenja je drugačiji od svoga jata. Za razliku od njihovog cilja – čistog opstanka, Džonatan ima svoj cilj – letjeti što brže, dostići savršenstvo istražujući granice svojih mogućnosti. Izbačen iz jata, postaje usamljenik…

 

Predstava Dzonatanov let - 1

 

Ovo je priča o sukobu stvarnosti i snova, poezije i banalnosti, mašte i straha. Pozivamo vas da se upustite u let s nama i s galebom Džonatanom, da pobijedite svoje strahove i ograničenja, hrabro skočite u more vlastite mašte i zaplivate ka horizontu. Ko zna gdje će nas to odvesti? Vrijedi pokušati”, kaže o ovom pozorišnom projektu za djecu njegov reditelj Nikola Zavišić.

 

Predstava Dzonatanov let - 2

 

Asistentkinja režije na “Džonatanovom letu” je Areta Ćurković, kostimografiju potpisuje Maja Mirković, a scenografiju Irena Kraljić. Muziku je radio Willem Miličević, dok je za scenski pokret bila zadužena Dunja Jocić. U predstavi igraju: Edi Ćelić, Lidija Kraljić Zavišić, Đorđe Dukić, Kristina Frančović, Areta Ćurković, Mirel Huskić.

 

“Parlament riba”

Glavni program 24. izdanja Kotorskog festivala pozorišta za djecu obilježiće još jedna odlična predstava, ovog puta iz Njemačke. U subotu, 2. jula 2016. festivalskoj publici će se na Ljetnjoj pozornici predstaviti Kurteatar Biterfeld Desau‐roslau i to sa predstavom “Parlament riba”, koju režira Regula Štajner Tomić.

 

Predstava Parlament riba - 1

 

Parlament  riba je  priča  o  maloj  djevojčici  Marini  i  njenim  avanturama  u  veličanstvenom podvodnom  svijetu.  Ona  se  susreće  se  sa  raznim  vodenim  životinjama  i  uspijeva  da  se sprijatelji sa moćnim  čarobnjakom zvanim Vodni Muž. Ali,  podvodni svijet  je  u  opasnosti: toksični  otpad  i  plastika  bacaju  se  u  vodu.  A  Marina  je  jedina  spona  između  ugroženog staništa i zagađivača iz svijeta iznad površine, ljudi.

 

Predstava Parlament riba - 2

 

Scenografiju za “Parlament riba” radila je Beata Hundermark, dok koreografiju potpisuje Maja Tangeberg Grišin. Muzika je djelo Ivana Marović (Starfish Song), pored koje se u predstavi koristi i folk muzika iz raznih zemalja. Za video‐animacije bio je zadužen Filip Kajtel.

U predstavi igraju: Bernhard Klampfl, Marajke Dobertin, Pero Radičić, Ninoslav Culum, Regula Štajner Tomić i Taisa Veber.

 

BREMENSKI SVIRAČI

Glavni program 24. izdanja Kotorskog festivala pozorišta za djecu, segmenta Međunarodnog festivala KotorArt, obilježiće još jedna sjajna predstava, ovog puta iz Hrvatske. U ponedeljak, 4. jula 2016. festivalskoj publici će se na Ljetnjoj pozornici u Kotoru predstaviti Kazališna družina Pinklec sa predstavom BREMENSKI SVIRAČI.

 

Bremenski sviraci - 1

 

Klasična bajka braće Grim kao stvorena je za formu mjuzikla čijim se elementima poigravaju četiri muzički nadarene životinje. Ostarjeli magarac Jure prestao je biti koristan svom gazdi mlinaru koji ga je otjerao od kuće. Slična sudbina prijetila je i ostalim životinjama: lovačkog psa Rikija gazda je htio ubiti, ofucanu mačku Matildu utopiti u vodi, dok je pijetao Đurek trebao završiti u kipućem loncu. Zajedno postaju svirajući putujući muzički sastav koji svoju karijeru kreću da potraže u dalekom gradu Bremenu.

Kazališna družina Pinklec, u svom prepoznatljivom humorističnom stilu, ovu poznatu priču osvježava modernom perspektivom četiri dijalektalno (i dijametralno) različita karaktera. “Tako je magarac Jure sasvim logično čakavac, pijetao kukuriče na kajkavskom dijalektu, maca se uvija finim štokavskim, a pas laje na slikovitom romskom jezičnom ćušpajzu. Četvoro zabavljača u potrazi za hljebom vodi nas u nesvakidašnju muzičko-scensku avanturu za sve uzraste”, piše Igor Baksa.

 

Bremenski sviraci - 2

 

Režiju i dramatizaciju “Bremenskih svirača” potpisuje Romano Bogdan, muziku Igor Baksa i VIS Tragedija, dok je kostimografiju osmislio ansambl predstave. Za dizajn svijetla bio je zadužen Neven Taradi. U predstavu igraju: Karolina Horvat, Davor Dokleja, Igor Baksa i Bruno Kontrec.

 

“Mali princ”

U utorak, 5. jula 2016. festivalskoj publici će se u Kulturnom centru “Nikola Đurković” predstaviti Gradsko pozorište Teatar 91 iz Aleksinca, sa predstavom “Mali princ”.

 

Mali princ - 1

 

Reditelj predstave, Dragoslav Ranđelović, kaže o predstavi: “Svako od nas ima svoju zvijezdu. I jednog dana, kad za to dođe vrijeme, preseli se i nastavi da živi na svojoj zvijezdi. Zbog toga, kad noću gledamo nebo, i čini nam se da zvijezde trepere, to, u stvari, nama dragi šalju osmijehe i poljubce onima koji ih vole. Mali Princ je i sišao na Zemlju zbog toga da bi nam to rekao. I zbog toga stalno treba da mu se vraćamo. A mi, iz Teatra 91, koji smo stvorili ovu predstavu, imamo zadatak da vas na to podsjećamo.

P.S. A ako nekome rođeno dijete, Mala Princeza, odluči da živi daleko negdje u pustinji i svakodnevno avionom prelazi hiljade kilometara, zar to nije dovoljan razlog da se upravo njoj posveti ovaj rad?”

 

Mali princ - 2

 

Scenografiju za predstavu “Mali princ” radili su Nenad Živadinović, Slovan Đikić, Dragan Gojković i Darko Nikolić, a kostime Dušan Stanković i Dragana Đurić. Za izradu slajdova zadužen je bio Bojan Vidanović, dok je muziku birao umjetnički sekretar predstave Novica Prvulović. Za projekciju je zadužen Slovan Đikić, majstor svijetla je Dragan Gojković, a majstor tona Darko Nikolić.

Igraju: Bojan Cvetković, Srđan Stojadinović, Bojana Kostić, Tanja Mahmutović, Marko Krstić, Milja Marinković i Boban Todorović.

 

ŠKRTI BERBERIN

U utorak, 5. jula 2016. festivalskoj publici će se na Ljetnjoj pozornici u Kotoru predstaviti koprodukcija Kotorskog festivala pozorišta za djecu i Dečje pozorišne scene “Pođi tuda”, Kulturnog centra Pančevo i Organizacije BUDI iz Srbije,  a radi se o dječijoj predstavi po tekstu Aleksandra Popovića – ŠKRTI BERBERIN.

 

Skrti berberin

 

Škrti berberin predstavlјa jednu od najljepših domaćih bajki za djecu, a ove godine navršava se 20 godina od smrti jednog od najvećih dramskih pisaca, Aleksandra Popovića. Poznat je po komediji i satiri, ali i po bogatom opusu za djecu, i u dramskom i televizijskom stvaralaštvu. Škrti berberin je priča o berberinu Paji koji zbog svoje škrtosti gubi ne samo prijatelјe, psa Žuću i mačku Mrvicu, već i mušterije i komšije, i koji tek kada ostane sâm, shvata značaj prijateljstva.

 

PAR CIPELA

U srijedu, 6. jula 2016. festivalskoj publici će se na Ljetnjoj pozornici u Kotoru predstaviti produkcija Dečje pozorište Subotica sa predstavom PAR CIPELA, po tekstu Pjera Griparia.

“Ova savremena priča je smiješno-tužna, baš kao i život. Nekome od vas učiniće se već viđena, drugima – sentimentalna, trećima – komična ili pak nedovoljno ozbiljna i dubokoumna. Međutim, sigurno vas neće ostaviti emocionalno ravnodušnima i nezainteresovanima, a čini mi se da je to najvažnije. Zato što pravog čovjeka odlikuje sposobnost da oko sebe čuje i razumije probleme drugih, da ne bude egoista.

 

Par cipela - 1

 

Tina i Nikola su zaljubljeni par. Kao svi zaljubljeni, njih dvoje maštaju da provedu život zajedno, lijepo, bez problema… Jednostavno žele da budu srećni i zauvijek zajedno. Ali u realnom životu stvari se ne dešavaju uvijek tako, kao u mašti… Osim toga, Tina i Nikola nisu samo običan par zaljubljenih… Oni su…  par novih cipela u izlogu jedne prodavnice i čekaju sa nestrpljenjem da krenu na svoj svadbeni put…

Ova mudra, životno istinita priča podsjeća nas da smisao ljudskog života određuje nešto najvažnije, najbolje i najljepše u njemu – Ljubav”, kaže o predstavi Todor Valov, dramaturg i reditelj ove predstave.

 

Par cipela - 2

 

Asistent režije na predstavi “Par cipela” je Greguš Zalan, scenografiju i kostimografiju, kao i izradu lutke potpisuju Iva Gikova i Ivajlo Nikolov, a muzičku adaptaciju Plamen Mirčev Mirona. Autor video-animacije je Roksana Markova, dok je prevod sa bugarskog radila Marijana Petrović. Maske su izradile Elena Conkova i Petar Čukurov, a obuću Zoran Milanović. Inspicijent na predstavi je Paulina Bošnjaku. Igraju: Jasmina Pralija, Greguš Zalan i Kalo Bela.

 

KAKO RASTU VELIKI LJUDI – NJEGOŠ ZA DJECU

U četvrtak, 7. jula 2016. festivalska publika će, na Pjaci od kina u 21:30h, moći da pogleda fantastičnu predstavu u produkciji Kotorskog festivala pozorišta za djecu, pod nazivom KAKO RASTU VELIKI LJUDI – NJEGOŠ ZA DJECU. Autori ove predstave su Petar Pejaković, Milivoje Obradović i Slaviša Grubiša, a reditelj je  Petar Pejaković.

“Predstava Kako rastu veliki ljudi promoviše ideju da do bivanja velikim čovjekom, uz podršku okoline, može dovesti jedino snažna unutrašnja potreba i neprekidno činjenje, odnosno preuzimanje vlastite sudbine i snova u svoje ruke. Iako ostaje u domenu „veselih“ produkcija za djecu, koje daju uljepšanu i uspokojavajuću sliku svijeta, a izbjegava mračnije i bolnije teme, predstavu odlikuju fino postignuta ravnoteža i pohvalno nenametanje stavova ili ideologija. Ona nas poziva na odupiranje preovlađujućoj mitomanskoj slici o Crnoj Gori i crnogorstvu, kroz dobroćudnu ironiju koja stvari svodi na pravu mjeru, ali bez omalovažavanja i odricanja. Značaj ove slojevite izvedbe je u životnom, kulturološkom i pozorišnom usmjeravanju kako za dječju tako i odraslu publiku i pozorišne profesionalce”, kaže o predstavi pozorišna kritičarka Maja Mrđenović.

 

Njegos za djecu - 1

 

Scenografiju za predstavu radili su Goran Moškov i Tamara Branković, kostimografiju Zorana Mia Radović, a dizajn svijetla Stevo Bardak. U predstavi igraju Milivoje Obradović i Slaviša Grubiša.

Iste večeri, sa početkom u 20:30h, u okviru Pratećeg programa festivala, biće održana i prezentacija ilustrovane knjige KAKO RASTU VELIKI LJUDI – NJEGOŠ ZA DJECU autora Petra Pejakovića, Milivoja Obradovića i Slaviše Grubiše.

 

“Snježana i sedam patuljaka”

Glavni program 24. izdanja Kotorskog festivala pozorišta za djecu obilježiće još jedna sjajna predstava koju nam donosi Gradsko pozorište Podgorica. U petak, 8. jula 2016. festivalskoj publici će se na Ljetnjoj pozornici u 21.30h predstaviti “Snježana i sedam patuljaka” u režiji Veljka Mićunovića, a po tekstu Aleksandra Popovića.

“Možemo li da sačuvamo svoju djecu od medijskog terora lake zabave, izvitoperenih moralnih i estetskih mjerila vrijednosti? Kako ih zaštititi od svakodnevne parade kiča, od instant zabave, hrane, vaspitanja…? Nije valjda da će im bajke postati dosadne? U sukobu dobrih i zlih u našoj predstavi, kao modernoj bajci, plemenitost istinske dobre duše i prirodna ljepota pobijediće estradizovanu kulturu, prazni potrošački duh i otuđenje”, kaže reditelj Veljko Mićunović.

Adaptaciju teksta radio je Igor Bojović. Scenografiju potpisuje Vesna Popović, a kostimografiju Marija Marković. Muziku za predstavu “Snježana i sedam patuljaka” radio je Aleksandar Radunović Popaj, dok je za koreografiju bila zadužena Slavka Nelević. Dizajn svijetla uradio je Radomir Stamenković.

U predstavi igraju: Jelena Simić,  Nada Vukčević, Branimir Popović, Emir Ćatović, Ivona Čović Jaćimović, Sanja Popović, Dejan Đonović, Pavle Ilić, Branko Ilić, Goran Slavić, Pavle Popović, Božidar Zuber, Slaviša Grubiša i Vule Marković.

 

Snjezana i sedam patuljaka - 1

 

TAJNA SUPER BLAGA

Ove godine, na 24. Kotorskom festivalu pozorišta za djecu, pridružiće nam se naši dragi prijatelji iz pozorišta Puž iz Beograda sa ,,pužovskom“ predstavom TAJNA SUPER BLAGA, namjenjenoj isključivo djeci i odraslima. Akciona, izuzetno zabavna komedija sa izuzetno poučnim krajem. Niz veselih peripetija, živahan mizanscen i aktivno učešće publike čine ovu predstavu pogodne za sve uzraste od 4 do 104 godine koliko ima lik iz komada, bakica Pućpurić.

Tajanstveno super blago zakopao je prije mnogo godina čuveni moreplovac Barbarosa ali je kovčeg zaključao sa tri brave, a tri ključa sakrio na tri razna mjesta, u tri pećine, na tri ostrva u tri okeana. Branko Kockica, upravnik pozorišta koji je pronašao mapu sa super blagom i okuplja ekipu za ekspediciju. Za mjesto u ekipi ekspedicije takmiče se brojni kandidati i Branku će biti neophodna pomoć djece da izabere prave ljude za svoju potragu.

Predstavu je režirala Slobodanka – Caca Aleksić. Kostimografiju potpisuje Nevena Milovanović, a scenografiju Kristina Vujović. Kompozitor je Toma Babović, a muzički aranžer Božidar Obradinović, dok je muzički producent predstave Zlatan Belić. Igor Borovac zadužen je za tehničko vođstvo. U predstavi igraju: Branko Kockica, Sofija Juričan, Milan Čučilović Čuča, Igor Damnjanović Damjanac, Mihajlo – Mića Jovanović i Predrag Filipović.

Šta je super blago ostaje tajna do samog kraja predstave, pa Vas stoga pozivamo da nam se pridružite u nedjelju, 10. jula u 21.30 h na Ljetnoj pozornici da tu tajnu zajedno otkrijemo.

 

Tajna super blaga