Gradsko pozorište Podgorica – Predstava „Na ivici neba“

Predstava „Na ivici neba“ (5+), u produkciji Lutkarske scene za đecu Gradskog pozorišta, premijerno će biti izvedena u subotu 29. februara 2020. godine, u 12 sati, u Velikoj sali KIC-a „Budo Tomović“, u okviru manifestacije Decembarska umjetnička scena – DEUS 2019. Nesvakidašnju lutkarsku priču o snazi mašte, slobodi, prijateljstvu i zaboravljenim đečjim željama, režirala je ugledna bugarska režiserka Veselka Kuncheva.

Uloge tumače Jelena Simić, Lazar Đurđevića, Katarini Krek, Vanji Jovićević, Milošu Pejović, Jovanu Daboviću, Maji Stojanović, Jeleni Đukić i Lari Dragović.

Dramaturgiju potpisuju Veselka Kuncheva i Ina Bojidarova, scenografiju, kreativno rješenje i izradu lutaka Marieta Golomehova, a koreografiju Yavor Kunchev. Muzika je djelo Hrista Namlieva. Prevod sa bugarskog uradio je Davor Dragojević, koji sa Katarinom Krek potpisuje i prevod teksta songova.

Ulaznice se mogu kupiti putem mobilne aplikacije Gradskog pozorišta, kao i na biletarnici KIC-a. Prilikom online kupovine ostvaruje se popust od 20%.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


two × 2 =