IV Škola retorike u KIC-u

 

 

 

             Četvrta generacija polaznika Škole retorike KIC-a pod rukovodstvom prof. dr Radovana Radonjića počeće sa radom u utorak, 3.oktobra 2017.godine u organizaciji Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada i Kulturno – informativnog centra „Budo Tomović“.

 

 

             Predavanja organizujemo dva puta sedmično (utorkom i četvrtkom), sa početkom u 18 sati u Multimedijalnoj sali. Zainteresovane kandidate pozivamo da se do 29. septembra prijave na e-mail adresu: kicknjizevni@gmail.com (uz kratku biografiju). Broj polaznika je ograničen.

             Projekat je namijenjen svima koji žele da ovladaju govorničkom vještinom, vještinom debatovanja, pregovaranja i učestvovanja u donošenju odluka. Oni koji ovladavaju teorijskim znanjima i intelektualnim vještinama obuhvaćenim programom ove Škole, biće nesumnjivo u znatnoj prednosti u odnosu na ostale u izražavnju svojih ideja i uvjerenja i imaće znatno veći uticaj ne samo na formiranje javnog mnjenja, već i na sve društvene procese i odnose koji zavise od stanja svijesti i raspoloženja građana.

             Prof. dr Radovan Radonjić je rođen 1936.godine. Završio Višu pedagošku školu i Fakultet političkih nauka. Magistrirao (1969) i doktorirao (1973), na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Redovni je profesor Univerziteta, redovni član Dukljanske akademije nauka i umjetnosti i profesor na Fakultetu za državne i evropske studije (dodiplomske i postdiplomske studije). Bio je dekan Pravnog fakulteta za sociološke nauke i rukovodilac postdiplomskih studija na Pravnom fakultetu u Podgorici, profesor na Muzičkoj akademiji, Fakultetu dramskih umjetnosti i Fakultetu likovnih umjetnosti, Fakultetu političkih nauka, Centru za međunarodne studije Univerziteta Crne Gore i Univerzitetu „Mediteran“.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 + 10 =