Izdanja Narodne biblioteke Budve na 15. Međunarodnom sajmu knjiga u Podgorici


Na 15. Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja koji se održava u garažnom dijelu tržnog centra Delta siti od 27. septembra do 4. oktobra JU Narodna biblioteka Budve predstaviće svoja izdanja.

Nova knjiga “Kriza smisla” autora Krsta Vukovića, koju je objavila Narodna biblioteka Budve, biće predstavljena u srijedu 29. septembra u 18 časova. O knjizi će govoriiti mr Nikolina Đurović, zatim novinar i publicista Vanja Kovačević i autor Krsto Vuković.

Knjigu “Demetrios-Grande Dormidor” autora Đorđa Gregovića predstavićemo u četvrtak, 30.09.2021.godine u 20 časova. O knjizi će govoriti pisac Nikola Nikolić i autor Đorđe Gregović.

Knjiga “Kulturno blago paštrovskih manastira” (mogućnost turističke valorizacije), autorke mr Lucije Đurašković biće predstavljena u subotu, 02.10.2021. godine u 19 časova. O knjizi će govoriti dr Predrag Zenović, mr Dobrila Vlahović i autorka mr Lucija Đurašković.

Zbirka poezije “Karneval u Amnionu” autorke Stanke Rađenović, koju je objavila JU Narodna biblioteka Budve, biće predstavljena u neđelju 03.10.2021.godine u 18 časova. O Knjizi će govoriti mr Ksenija Rakočević, Gojko Božović i autorka Stanka Rađenović Stanojević, a program će voditi Nenad Pavićević.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


twenty − 4 =