Izložba i predstave u posljednjoj sedmici Ljetopisa

 

 

Bar,15. avgust 2017. godine

 

Posljednja izložba likovnog programa Večernje scene 30. jubilarnog Barskog ljetopisa biće izložba crnogorskog slikara Nikole Markovića pod nazivom „Djetinjstvo i simboli / Metamorfoze tek naslućenog“. Izložbu će u srijedu, 16. avgusta u 21h u Galeriji „Velimir A. Leković“ otvoriti selektor likovnog programa Ljetopisa mr Milun Lutovac. Postavka Markovićevih slikarskih radova moći će da se obiđe do 30. avgusta.

Istog dana, u srijedu 16. avgusta u Starom Baru od 21:30h igraće se predstava BeoArt-a „U agoniji“, u režiji Ane Đorđević. Predstava je nastala po motivima djela Miroslava Krleže i ne ulazi u takmičarski dio pozorišnog programa Večernje scene,  već ima status specijalnog gostovanja. U predstavi igraju: Marija Vicković, Radovan Vujović, Branko Cvejić.

Četvrtak, 17. avgust biće takođe u znaku pozorišta. Naime, tada će biti odigrana predstava teatra Le Studio i Puls teatra „Istrajnost“, koju je režirao Žan – Batist Demarinji. Uloge u komadu, koji se igra takođe u Starom Baru od 21:30h, tumače: Mirko Jokić, Ana Jovanović, Žan-Batist Demarinji, Nada Macanković i Marko Petrović. Karte za sve prestave su u prodaji i koštaju 5 eura.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


3 × 3 =