Jesenja sezona ART PRESS-a

 

 

Organizovanjem veoma uspješne i posjećene književne večeri, jednog od najpoznatijih ruskih pjesnika Vječeslava Kuprijanova u press centru hotela Tre canne u Budvi, budvansko novinsko izdavačko preduzeće (NIP) ART PRESS, uspješno je nastavilo jesenju sezonu, organizovanja brojnih kulturnih manifestacija.

Nakon velike izložbe slika 40 autora iz zemlje i svijeta u galaeriji hotela Queen of Montenegro u Bečićima, u četvrtak, 14. septembra 2017. godine, u 20 sati, biće otvorena samostalna izložba, akademskog slikara Ivice Aranđusa iz Tivta, koji godinama živi i stvara u Njemačkoj.

Sjutradan, 15. septembra u 20 sati, u press centru hotela Tre canne u Budvi, biće predstavljana knjiga, Živjeti svoj život, poznatog crnogorskog i jugoslovenskog šahovskog velemajstora Božidara – Bonje Ivanovića.

U galeriji QUEEN u Bečićima, 28. septembra, biće otvorena samostalna izložba slika, akademskog slikara Đura Lubarde iz Herceg Novog, koji živi i u Kanadi, dok će se u press centru hotela Tre canne u Budvi, 21. septembra, svojim književnim djelom, predstaviti poznati crnogorski pisac Budimir Dubak.

Do kraja godine, u organizaciji ART PRESS-a iz Budve, biće organizovano još osam likovnih izložbi, šest književnih večeri, tri promocije knjiga, dvije međunarodne likovne kolonije i objavljene tri knjige.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


1 × 3 =