KIC “Budo Tomović” – Program za utorak, 3.novembar 2015. godine

 

KIC - Logotip

 
 

Utorak, 3.novembar, Velika sala KIC-a, 19h

Promocija fotomonografije “Podgorica kroz vjekove Stara Varoš i Nova Varoš od 1455. do 1941.” autora Zorana Fatića biće održana u utorak, 3. novembra, u Velikoj sali KIC-a “Budo Tomović”, sa početkom u 19 časova.

O knjizi govore: akademik Zuvdija Hodžić, prof.dr Zdravko Ivanović, prof.dr Branko Radujković i publicista Husein Ceno Tuzović.

Zoran Fatić živi i radi u Podgorici. 1976. otvorio je prvi profesionalni audio-studio u Crnoj Gori, a 1977. je počeo da se bavi fotografijom. Završio je nekoliko stručnih kurseva o kameri u Beogradu, a 1985. je otvrio i prvu videoteku u Crnoj Gori. Danas stvara u svom digitalnom TV-studiju “Vizija” u Podgorici.

Više info – Zoran Fatić, autor 067 254 804

 

Podgorica kroz vjekove

 

Utorak, 3.novembar, Sala DODEST, 20h

Corba od kanarincaPredstava “Čorba od kanarinca” nastala u kooprodukciji KIC-a “Budo Tomović” i Teatra mladih biće izvedena u utorak 3.novembra, u Sali DODEST, od 20 časova. 

Rađena po tekstu Miloša Radovića predstava nas vodi kroz emotivne i egzistencijalne probleme para, koji zapravo isprobava život i sve ono što on u tom trenutku može da im pruži ili uskrati. Uloge tumače Branka Femić i Branko Ilić.

Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti svakog radnog dana na biletarnici KIC-a po cijeni od 6 eura, a za rezervaciju možete pozvati broj 020 664 237.