KIC “Budo Tomović” – Promocija spota za pjesmu „Sreća“ grupe Jesenjin

 

SRCE KULTURE GRADA - logo

 

 

Podgorička rok grupa Jesenjin promovisaće svoj četvrti spot u četvrtak, 11.februara, u Multimedijalnoj sali KIC-a “Budo Tomović”, od 19 sati.

Riječ je ekranizaciji pjesme „Sreća“ klavijaturiste Igora Perovića, koju su u duetu otpjevali dr Svetlana Kalezić Radonjić i frontmen beogradskih sastava Maraquya i Pop Star Marko Vlahović, crnogorskoj javnosti poznat i kao nekadašnji vokal grupe „Crveno i crno“.

Stihovi pjesme simbolično ukazuju na sunovrat opšte, posebno pop kulture, sve veći gubitak individualnosti u aktuelnim trendovima, a i kritikuju mijenjanje realnog društvenog života virtuelnim.

Režiju i montažu spota snimljenog u hali fabrike “Radoje Dakić” i na još nekoliko lokacija u glavnom gradu, potpisuju autor kompozicije Igor Perović i šef benda Slaven Ivanović, a u produkciji su im pomogli Bojana Ćupić, Nikola Vukmanović i Dragiša Pajović. Pjesma je snimljena u studiju “Krug” Dragana Miljanovića.

Promocija spota u KIC-u biće prilika da se široj javnosti predstavi pojačanje u grupi Jesenjin, mlada pjevačica Ivona Zekić.

 

Grupa Jesenjin

 

Više info – Slaven Ivanović, šef benda 067 271 806