KIC POP HOR 27. jula u Budvi i 1.avgusta u Kotoru

 

 

 

            Nakon prvog, spektakularnog koncerta novoosnovanog KIC POP HORA u Velikoj sali KIC-a “Budo Tomović” u Podgorici, 27. juna, taj jedinstveni hor u regionu održaće pod dirigentskom palicom prof. Saše Barjaktarovića, na otvorenom dva koncerta, i to – u četvrtak, 27. jula između crkava u budvanskom Starom gradu od 21:30, a sljedećeg utorka, 1. avgusta ispred katedrale Sv. Tripuna u Kotoru od 22 sata.

 

 

            Koncert KIC POP HORA u četvrtak u Budvi je poklon JU Grad teatar, JU Muzeji i galerije i Turističke organizacije Budva, Budvanima i brojnim turistima u metropoli crnogorskog turizma.

            U Kotoru 1. avgusta koncertom KIC POP HORA otpočeće 16. Internacionalni kotorski ljetnji karneval.

            Na predstojeća dva koncerta nastupaće oko 40 članova i članica hora, a tokom 90-min koncerta (muzički vremeplov od 50-tih godina prošlog vijeka do danas) izvešće oko 20 domaćih i svjetskih pop – rok hitova među kojima su: “Dobra vam noć prijatelji”, “Goro moja”, “Balerina”, “Imagine”, “Careless whisper”, “Zlatni dan” i mnoge druge.

 

 

            Amaterski KIC POP HOR nastupa u pratnji benda u kojem su profesionalni muzičari: Enes Tahirović (klavir), Ivan Tomas (bas gitara), Martin Đorđević (bubnjevi), Dejan Ljujić (električna gitara) i Stefan Pavićević (saksofon).

           Voditeljka programa biće Dušica Vugdelić, inače članica hora.

           Gosti koncerta i u Budvi i Kotoru biće talentovani mladi solista Nemanja Petrović, a u Kotoru i Stevan Tomašević.

 

 

            Podsjećamo da je KIC POP HOR nastao u Podgorici kao spontani građanski projekat, okupviši istinske zaljubljenike u muziku i pjevanje, raznih profesija i generacija dobivši kako kreativnu i organizacionu podršku JU KIC “Budo Tomović”, tako i logističku Nevladinog udruženja “Kutak’’.

 

          

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


12 + 18 =