Koncertom u Sutomoru KIC POP HOR zaokružuje sezonu uspješnih nastupa


Nakon julskih koncerata u Risnu, Danilovgradu i Kolašinu, popularni KIC POP hor prihvatio je poziv MZ Spič Sutomore, uz podršku Turističke organizacije Bara, i u poneđeljak, 26. jula nastupiće na početku šetališta – Obala Iva Novakovića u Sutomoru od 21 h. Biće to ujedno i prvi događaj, na tom dijelu, nedavno renoviranog šetališta.  

Dirigentica hora prof. Petra Ivanović najavljuje da je hor pripremio bogat mješoviti repertoar, namijenjen ljetnjem ambijentu i brojnim gostima Sutomora, pa će KIC pop hor uz domaće evergrin hitove i dio antifašističkog repetoara, publiku počastiti numerama: Ljuljaj me nežno, Devojko mala, Negativ, Mi menjamo dan za noć, Zlatni dan, Bela ciao, Odiseja i druge. Specijalna gošća koncerta biće sopran Aleksandra Vojvodić Jovović.

Osnivač hora i njegova menadžerka Snežana Burzan Vuksanović podsjeća da ovaj popularni hor postoji već skoro četiri i po godine, da ga čini 40-tak pjevača amatera, različitih profesija i generacija, a da su ljubav i čista emocija, to po čemu je hor prepoznat u Crnoj Gori i regionu. Ona dodaje da joj je žao što hor nije mogao odgovoriti svim pozivima za gostovanjima ovog ljeta, upravo zbog godišnjih odmora članova. Nakon godinu i po pauze zbog korone, popularni KIC POP hor početkom juna je počeo sa probama, a odmah su stigli i pozivi za nastupe. Uz moto „Pjevajmo i volimo se“ KIC pop hor će zaokružiti  jedan, uprkos korona virusu uspješni period, te će nakon tri veličanstvena julska koncerta, nakon četvrtog u Sutomoru u poneđeljak, 26. jula od 21h, otići na zasluženi odmor do septembra.  

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


19 − 8 =