KotorArt Don Brankovi dani muzike ove sedmice fokusirani na online sadržajU ovoj sedmici, KotorArt Don Brankovi dani muzike planiraju da se fokusiraju na online sadržaj, bez organizovanja programa u Kotoru.

Festival se kontinuirano održava od 15. jula, zahvaljujući naporima umjetnika, organizacionog tima, kao i prijatelja, partnera i pokrovitelja Festivala, uz najstrožije poštovanje svih mjera za zaštitu građana; uspjeva da održi kulturne događaje, uz osmišljanje novih načina komuniciranja umjetnosti, i na taj način potvrdi svoju društvenu odgovornost i državni značaj.

Konferencija “Festivali u doba krize” najavljena za utorak, 4. avgust i planirani koncert za srijedu 5. avgusta, odloženi su za kasniji period iz mjera predostrožnosti u odnosu na epidemiološku situaciju, a PR služba će obavjestiti javnost o daljim planovima Festivala.

Detalji planiranih programa i ostale nove informacije o aktivnostima Festivala mogu se naći na internet stranici Festivala www.kotorart.me kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


1 × three =