KotorArt Don Brankovi dani muzike u novim okolnostima planiraju realizaciju programa


Kotor, 24. jul 2020.

Poštujući nove preporuke Nacionalnog koordinacionog tijela Crne Gore, KotorArt Don Brankovi dani muzike će događaje planirane u bliskoj budućnosti organizovati bez publike ali sa direktnim prenosom i uživo praćenjem putem društvene mreže Facebook kao i preko YouTube kanala Festivala.

Kao organizacija, strogo se pridržavamo svih mjera i preporuka, čuvajući zdravlje publike, umjetnika i našeg tima. Veliki je izazov organizovati festival u ovakvim vremenima ali i veliki podstrek za umjetnike, publiku i nas u timu da istrajemo na putu ka novim oblicima komunikacije umjetnošću, dajući kroz nju mogućnost da doživimo sebe punije, kao dio cjeline i zajedničkog identiteta, što je u ovim okolnostima posebno važno.

            Razgovor između našeg poznatog gitariste Miloša Karadaglića i pijaniste i direktora Festivala Ratimira Martinovića održaće se, kao po planu, u petak 24. jula sa početkom u 21h. Publika će imati mogućnost da prati direktan prenos razgovora putem YouTube kanala Festivala.

            Koncert mladog crnogorskog pijaniste Andrije Jovovića, u okviru serijala koncerata KotorArt Talenti takođe će se održati po planu, u subotu, 25. jula, sa početkom u 21.30h u Crkvi sv. Duha. Publika u dvorani neće biti prisutna ali direktan prenos omugućen je na Pjaci od kina, kao i online prenos putem YouTube kanala.

            Pjaca od džeza i nastup crnogorskog džez sastava MP Trio, koja je najavljena za vikend, subotu i nedjelju u Amfiteatru Luštice Bay i na Pjaci od kina, pomjera se za jedan od narednih vikenda, ukoliko situacija bude dozvoljavala.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


three × two =