Legendarni Isak Adižes na KotorArt FestivaluSvjetski stručnjak u oblasti menadžmenta i liderstva, Isak Adižes, biće gost Festivala KotorArt ovog ljeta na predavanju koje će se održati 16. jula u The Chedi Hotelu u Luštici Bay. 

Predavanje na temu Tajne uspjeha: Moderne kompanije i liderstvo baviće se neizostavnim temama iz svijeta biznisa, od toga na koje ciljeve, osim profita, kompanije treba da se fokusiraju ako žele da budu uspješnije, preko dobrog liderstva i kako ga identifikovati, do metoda rješavanja konflikata u kompaniji, porodici, društvu. Detalji i prijava za spomenuto  predavanje mogu se pronaći na internet stranici KotorArt festivala www.kotorart.me.

„KotorArt je vremenom izrastao u festival kog karakterišu programski i produkcioni kapaciteti da različite discipline i oblasti integriše sa umjetnošću i kulturom, kao posebnu komunikacijsku platformu. Važni datumi naše istorije, održivi razvoj, ekologija, prosvjeta, aktuelna društvena zbivanja i turizam, samo su neke od tema koje su se do sada uspješno prožimale kroz naše projekte. Ove godine, dovodeći Isaka Adižesa, velikog prijatelja Crne Gore i dobrog poznavaoca prilika u zemlji, regionu i svijetu, spajajući ljude iz sfere biznisa i umjetnosti, definitivno smo podigli ljestvicu za jedan stepen više kada je riječ o osmišljavanju programa i sadržaja koji su potrebni u datim društvenim okolnostima.“  izjavio je Ratimir Martinović, direktor festivala.

Isak Adižes je jedan od najcjenjenijih konsultanata u oblasti biznisa i upravljanja organizacijom, stručni savjetnik vodećih svjetskih kompanija i vlada, osnivač i predsjednik Adižes instituta u Kaliforniji, predavač na brojnim prestižnim univerzitetima i dobitnik velikog broja nagrada za svoj autorski rad. Isak Adižes će kao gost na harmonici nastupiti i na koncertu Festivalskog orkestra 17. jula u Kotoru.