Ljetnji nastupi KIC POP HOR-aKIC pop hor nastavlja ljetnju seriju koncerata nakon nedavnog godišnjeg pop koncerta “Pod sjajem zvijezda” koji je priredio 25. juna 2019. godine, u prepunoj velikoj sali KIC-a. 

                Prvi nastup hor će imati već u subotu, 6.jula kada će se sa popularnim tzv. partizanskim programom “Bez dileme – antifašizam”, predstaviti  na ljetnjoj sceni u Starom gradu Baru, u okviru tradicionalne kulturno – umjetničke manifestacije „Crvene košulje“, u spomen na 11 omladinaca iz Starog Bara koje su fašisti strijeljali šestog jula 1944. na Belvederu.

                Za Dan državnosti Crne Gore – 13. jul, KIC pop hor će na poziv dnevnog lista Pobjeda koji ove godine slavi 75-godišnjicu, pjevati koncert “Bez dileme – antifašizam” na Dvorskom trgu na Cetinju od 21h.

                Prvi međunarodni nastup ovaj popularni podgorički amaterski hor imaće u Sarajevu, u okviru programa 24. Festival “Baščaršijske noći”, 25. jula na Trgu oslobođenja, a izvešće bogat pop program. 

                Pop – rok zvjezdano veče hor će prirediti i 2. avgusta u Porto Montenegru – Tivat. KIC pop hor nastupa pod dirigentskom palicom prof. Saše Barjaktarovića. Nakon tivatskog koncerta, članice i članovi hora kreću na zasluženu ljetnju pauzu, a već na jesen pripremaju nova muzička druženja s publikom, među kojima je njihov dugo očekivani, prvi koncert u Beogradu, gdje će prepoznatljivi projekat “Bez dileme – antifašizam”  izvesti i u Kombank dvorani (bivši Dom sindikata) 19. oktobra, uoči Dana oslobođenja Beograda.