Luštica Bay – Otvorena izložba Zorana Krute

Lustica Bay

U prisustvu brojnih ljubitelja likovne umjetnosti u novom turističkom centru Luštica Bay nadomak Tivta, u srijedu, 30. septembra 2015. godine, otvorena je izložba radova tivatskog akademskog slikara Zorana Krute tokom koje je upriličen i koncert flautistkinje Anđele Mijušković.

Izlozba Zorana Krute - 1

Izlozba Zorana Krute - 2

Ovo je drugo predstavljanje Zorana Krute u ovom turističkom centru a izložba će biti otvorena do 9. oktobra svakog radnog dana u period od 18 do 19 časova.

Postavku čine 23 rada, kombinacija slika i crteža, što je čini najvećom organizovanom tokom ove sezone u Luštica Bay-u.

“Veoma smo zadovoljni što je posljednji od kulturnih događaja koje smo organizovali ovako dobro posjećen. Time smo na kvalitetan način zatvorili ljetnju sezonu tokom koje smo organizovali brojne događaje, od izložbi, koncerata, radionica i drugih umjetničkih performansi do škole golfa i streličarstva za djecu i odrasle, joge, kao i jedrenja i veslanja na dasci”, saopštila je Slavica Milić iz marketinga Luštica Development.

Zoran Kruta je član Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore od 2012. godine a do sada je izlagao u Crnoj Gori i regionu. Bavi se i pedagoškim radom sa djecom predškolskog, osnovnog i srednješkolskog uzrasta.

Izlozba Zorana Krute - 3

Izlozba Zorana Krute - 4

Njegovo stvaralaštvo uvršteno je u monografiju “Tivatski slikari” koju je pripremila i objavila NVO “Matica Boke” u saradnji sa Opštinom Tivat i Centrom za kulturu a uz podršku sponzora među kojima je i “Luštica Development”.