Nađa Janković na festivalu “Artlink”

 

ArtLink - logo

Kotoranka Nađa Janković predstavljaće Crnu Goru na “ArtLink” festivalu u Beogradu, koji na jednom mjestu okuplja najveće muzičke talente Balkana.

ArtLink festival mladih talenata održava se od 29. septembra do 11. oktobra u nekoliko koncertnih prostora u Beogradu.

“Smatram da je jako važno  da se Nađa predstavi u regionu i da ponosno prezentuje našu zemlju na “ArtLink” festivalu. To je festival  koji okuplja najtalentovanije i najuspješnije umjetnike  na Balkanu i ja sam ponosna što  je mogu  ispratiti i dati joj podršku kao jednom od najuspješnijih đaka naše škole”, kazala je Laura Jovanović, direktorka ŠOSMO “Vida Matjan” iz Kotora.

Nadja JankovicOna je takođe izrazlila zadovoljstvo zbog toga što je upravo ŠOSMO “Vida Matjan” podrška talentovanoj gitaristkinji:
“Veliko mi je zadovoljstvo što smo uspjeli uspostaviti  saradnju, jer smatram da mladim i talentovanim ljudima treba dati  podstrek, motivaciju i veliku podršku na tom putu koji nije nimlo lak, kako sa finansijske strane tako i u odnosu na umjetničku konkurenciju, i veliku borbu u kojoj opstaju samo najbolji”.

ŠOSMO “Vida Matjan” iz Kotora u saradnji sa Međunarodnim festivalom KotorArt organizovaće i zimsku koncertnu sezonu, od novembra do juna  2015/16 godine, tokom koje će koncert održati upravo Nađa Janković.

“Škola će Nađi pružiti podršku tako što će joj omogućiti da pored internacionalne, zasija i na lokalnoj sceni, pa će se naći na reprtoaru zimske koncertne sezone koju pokrećemo u našem gradu”, dodala je Jovanovićeva.