NVO Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore – Omladinsko kulturno-umjetničko veče “Slovo jeziku”


NVO Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore (MOACG) prirediće omladinsko kulturno-umjetničko veče pod nazivom “Slovo jeziku” u poneđeljak, 27. septembra 2021. godine. Manifestacija će biti upriličena u Multimedijalnoj sali KIC-a “Budo Tomović”, sa početkom u 19 časova.

“Slovo jeziku” organizuje se povodom Evropskog dana jezika, s uvjerenjem da se jezik “pije i govori, i jednog dana uzme vas pod svoje”. U okviru događaja, pored poetsko-narativnog dijela, koji su pripremili članovi NVO MOACG, biće upriličen i muzički program. U nastavku večeri publika će imati priliku da učestvuje u zanimljivim aktivnostima. Na programu je francuska, španska, njemačka, srpska i crnogorska poezija, a muzičke numere su reprezentativni komadi iz Crne Gore i Italije.

Broj učesnika je ograničen, kako bismo ispoštovali epidemijske mjere, te je za prisustvo događaju potrebno popuniti online formular za prijavu, koji se može naći na našem sajtu www.moacg.me

Program je namijenjen mladima od 15 do 25 godina. Link za prijavu https://forms.gle/FomyvCmxB4SjCM8D9

Zajednički jačamo omladinski i kulturno-umjetnički sadržaj.

Nošenje maski je obavezno.

Mladi pokreću. Na nama je. Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore je osnovana 2021. godine. Misija MOACG je jačanje položaja mladih i rad na rješavanju društvenih problema, koji opterećuju omladinu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


nineteen + three =