Podgorica – Potpisivanje Memoranduma o saradnji na planu zaštite i njegovanja baštine Crne GoreU četvrtak 20.12.2018. godine biće organizovano potpisivanje Memoranduma o saradnji između Ministrastva kulture Crne Gore, časopisa Komun@ i Gimnazije Slobodan Škerović“ iz Podgorice.
U ime Ministarstva kulture Memorandum će potpisati mr Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije, Zoja Bojanić Lalović, direktorica Gimnazije Slobodan Škerović“ u ime te školsko-obrazovne ustanove i mr Amer Ramusović, direktor časopisa KOMUN@,u ime redakcije i uredništva tog časopisa.
Memorandum o saradnji biće potpisan sa željom promovisanja zajedničkih interesa u oblasti zaštite i njegovanja baštine Crne Gore, jer smo uvjereni da očuvanje, zaštita i njegovanje baštine Crne Gore predstavljaju jedan od najznačajnijih potencijala snaženja državnog i kulturnog identiteta naše države.
Memorandum o saradnji između Ministarstva kulture Crne Gore, časopisa Komun@ i Gimnazije “Slobodan Škerović“ biće na svečan način potpisan u četvrtak 20.12. 2018.godine u školskoj biblioteci Gimnazije „Slobodan Škerović“ u Podgorici 11 časova.