Podgorica – Promocija knjige “Globalni gospodin Golbal”

 

 

Promocija novog izdanja mr Zorana Poleksića “Globalni gospodin Golbal” biće organizovana u srijedu, 22.novembra 2017. godine, u sali DODEST, sa početkom u 19 sati.

Riječ je o djelu koje je prvijenac među knjigama na prostoru jugoistočne Evrope o paraolimpijskom sportu – golbalu, kojim se bave osobe oštećenog vida, sa posebnim osvrtom na nastanak i razvoj golbala u državama sa prostora nekadašnje SFRJ, uz akcenat na Crnu Goru. 

Pored autora o knjizi će govoriti potpredsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Andrija Popović, predsjednik Para olimpijskog komiteta Crne Gore Igor Tomić, izvršni direktor Saveza Slijepih Crne Gore Goran Macanović i direktorica KIC-a mr Snežana Burzan. U uvodnom dijelu će nastupiti mladi crnogorski izvođač Komnen Vuković, superfinalista muzičkog šou programa “Pinkove zvezdice”. 

Zoran Poleskić, pravnik i magistar sportskog menadžmenta, autor je 22 knjige, prvenstveno sportske sadržine, koje su u proteklih desetak godina promovisane u Crnoj Gori i van nje.      

Nakon promocije knjige NVU “Inter mont” u saradnji sa d.o.o. Mamina kuhinja, a pod pokroviteljstvom Zavoda za zapošljavanje Crne Gore organizovaće koktel u holu KIC-a, odnosno prezentaciju projekta zapošljavanja osoba sa smetnjom u razvoju – pekari i poslatičari. U okviru prezentacije predviđena je i degustacija pekarskih i poslastičarskih proizvoda.