Poklon Rotari kluba Kotor biblioteci Resursnog centra za sluh i govor „Dr Peruta Ivanović”

 

 

Proteklog vikenda  Rotari klub Kotor poklonio je 120 knjiga biblioteci Resursnog centra za sluh i govor „Dr Peruta Ivanović”.  Povodom ove akcije u posjeti Rotari klubu Kotor je bio guverner, distrikta 2483 Crna Gora i Srbija, Branislav Ranđelović. 

 

 

Nakon posjete resursnom centru, tokom koje se puno razgovaralo o potrebama centra, upriličen je i sastanak članova kluba i guvernera sa potpredsjednicom Opštine Ljiljanom Popović Moškov i sekretarkom za kulturu, sport i društvene djelatnosti Jelenom Vukasović.  Razgovaralo se o važnosti uzajmne saradnje lokalne samouprave i Rotari kluba Kotor, naročito na projektima koji bi se mogli identifikovati kao izuzetno značajni za grad.

 

 

Rotari klub Kotor osnovan je početkom jula i okuplja ljude koji se ističu liderstvom u svojim profesijama i biznisu, a svojim dobrovoljnim radom žele da doprinesu lokalnoj zajednici i javnom interesu. Rotari klub je nevladina organizacija koja promoviše humanost, podržava visoke etičke standarde i bori se za dobru volju i mir u svijetu.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


19 − two =