Promocija knjige Triva Zolaka 18.oktobra u KIC-u


            Peta knjiga o životnim pričama uspješnih i zanimljivih žena Crne Gore „Žene – svjetlost života“ koju potpisuje Trivo Zolak biće predstavljena u poneđeljak, 18.oktobra, u Multimedijalnoj sali KIC-a “Budo Tomović”, od 19 sati.

            O ovoj zanimljivoj knjizi govoriće novinar i publicista dr Miomir Maroš, direktorica KIC-a Snežana Burzan, mr novinarstva i PR-a i mr Trivo Zolak, novinar, istraživač, publicista i svjetski putnik.

            Nakon 22 godine od pojavljivanja prve knjige “Čudesna moć žene” (1999), mr Trivo Zolak nam predstavlja svoju petu knjigu iz istoimene edicije, knjigu „Žene-svjetlost života“. U knjizi su objavljene životne priče 38 uspješnih, istaknutih i/ili zanimljivi žena Crne Gore, što je čini interesantnom i poučnom za sve generacije.

             Trivo Zolak je rođen 1931. godine, u Ključu u Bosni i Hercegovini. Završio je Mašinski fakultet u Sarajevu, a magistrirao organizacione nauke u Beogradu. Objavio je više od 30 naučnih radova i oko 1500 članaka u raznim jugoslovenskim listovima i časopisima, više knjiga i turističkih vodiča.

             Nakon Podgorice, knjiga će biti promovisana i u Baru u Dvorcu kralja Nikole u četvrtak, 21. okrtobra, u 19h.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


fifteen − six =