Promocija zbirke Marije Berilažić u KIC-u


              Zbirka priča Marije Berilažić “Nepobjediva” biće predstavljena u četvrtak, 1.jula, u Velikoj sali KIC-a “Budo Tomović”, od 19 sati.

             O zbirci će, uz autorku, o njenom prvom književnom djelu govoriti slikar Milutin Obradović i prof. Vjera Nikolić. Veče će moderirati novinarka Sanda Rakočević.

              Knjiga “Nepobjediva” predstavlja zbirku priča koja je sačinjena od autorskih tekstova, po istnitim motivima čitatelja, porodice, prijatelja autorke. Zbirka sadrži određena mišljenja i stavove autorke o životu, ljubavi, svijetu.

             Marija Berilažić rođena je u Podgorici 1999. godine. Završila je Gimnaziju “Slobodan Škerović” i studentkinja je druge godine Fakulteta za državne i evropske studije. U slobodno vrijeme bavi se avanturističkim jahanjem konja, folklorom i modelingom. Osim što je zanimaju pravne nauke, čime će se u budućnosti i baviti, njen životni poziv je pisanje i književnost.

              Riječ je o promociji koja je drugačija od svakodnevnih književnih večeri jer u sebi nosi kulturno-muzičko umjetnički program, kao i različita iznenađenja sa kojima će prisutni imati priliku da se susretnu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


18 − 1 =