Tivat – Izložba slika „Ispričat ću ti priču“ autorke Hane Mirkov


Otvaranje izložbe slika pod nazivom „Ispričat ću ti priču“ autorke Hane Mirkov, biće upriličeno u Muzeju i galeriji Tivat u petak 10.07.2020. godine.

Hana je rođena u Splitu 1989. godine, dok je srednju likovna školu “Petar Lubarda“ završila na Cetinju 2008. godine, likovnu akademiju je takođe završila na Cetinju na Fakultetu likovnih umjetnosti, dalje školovanje je nastavila na Accademia di belle arti di Bari, Bari, Italija. Trenutno živi i stvara u Tivtu.

Učesnica je brojnih kolektivnih i samostalnih izložbi, kako u zemlji tako i u inostranstvu, takođe učesnica je na desetine kolonija u Crnoj Gori i Srbiji. Članica je udruženja likovnih umjetnika Crne Gore od 2012. godine.

Izložbu će sa početkom u 20 časova otvoriti direktorica JU Muzej i galerija Tivat Jelena Bošković, dok će posjetioci imati priliku da izložbu pogledaju do 06.08.2020. godine.

Zbog zdravstvene situacije otvaranje izložbe će se upriličiti ispred galerije (na otvorenom). Ovom prilikom napominjemo posjetioce da drže distancu, dok je pri ulasku u objekat neophodno  izvršiti dezinfekciju ruku i nositi masku.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


one × 4 =