Tivat – Promocija knjige “Što Google zna o meni…”


Srijeda 28.jul

Promocija knjige  “Što Google zna o meni…”

Autorka Sanja Bauk

Scena Atrijuma Buća u 21:30h

Autorka Sanja Bauk predstaviće, na post Purgatorijama 2021.g., svoju knjigu “Što Google zna o meni…”. O knjizi će govoriti psihološkinja Ervina Dabižinović, a muzički dio će upriličit  Isidora  Milivojević, Aleksandar Milivojević i Antun Vih. Ovo književno veče planirano je za danas, 28.jul na Sceni Atrijuma Buća, Tivat, sa početkom u 21:30h.

Što Google zna o meni …

“Što Google zna o meni …” je pokušaj iscjeljenja autorke od bolnih uspomena iz akademske zajednice kojoj je pripadala u rodnoj zemlji, Crnoj Gori. Kao protuteg, poslužili su joj nešto vedriji fragmenti iz života u novoj sredini, Južnoj Africi. Autorka dokumentuje događaje na neposredan, ali u isto vrijeme suptilan način, prožet snažnim emocijama.

&

Ako vas zanima kako je biti nosilac najtežeg i najozbiljnijeg dijela posla u savremenoj akademskoj zajednici, obrazovati mlade ljude, ispunjavati nebrojene, većinom besmislene administrativne zahtjeve, baviti se istraživanjima i objavljivati, a u isto vrijeme biti na margini društva, u stalnom ezistencijalnom grču i potrazi za smislom, onda je ova knjiga pravi izbor za vas.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


five × 1 =