UnderhillFest – Najava programa za utorak, 23. jun 2020. godine


Na Terenu KK Budućnost u Njegoševom parku u utorak, 23.juna u 20.30 biće održano SVEČANO ZATVARANJE UNDERHILLFESTA i DODJELA NAGRADA. Pokrovitelji svečanog zatvaranja je Fondacija Petrović Njegoš pa će u 21 sat u saradnji s Fondacijom biti prikazan film LJEPŠI SVIJET u režiji Erwina Wagenhofera.

Ovo je film koji traga za odgovorima na pitanja – kako treba da izgleda dobar i uspješan život i da li je drugačiji način života uopšte moguć? Rezultat je priča o perspektivama bez straha, o povezanosti u muzici, prirodi i društvu, o ljudima sa različitim idejama, ali jednim velikim, zajedničkim ciljem: održivim i ljepšim svijetom. Reditelj Ervin Vagenhofer traga za ljepotom i dobrotom i pokazuje ljude koji stvaraju nešto inovativno i korisno. Žene bez obrazovanja koje grade solarne panele po selima širom svijeta. Vizionari koji pusta polja transformišu u nove zelene oaze. Šumar koji razvija najzdravije kuće u svijetu. Duhovni vođa sa svojim nestašnim i suštinskim porukama i njegova sestra sa Tibeta sa ogromnim srcem za mlade. Mladi džez trio, pijanista… Ovaj film ih sve spaja. Da li će na kraju sve biti u redu? Da, na kraju sve može ispasti kako treba.

Zbog ogromnog interesovanja za film ,,Zemlja meda”, koji je otvorio 11. UnderhillFest,  biće organizovana dodatnu projekcija filma u srijedu, 24. Juna na terenu KK Budućnost,  kada će ulaz, takođe, biti slobodan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


sixteen + 15 =