Uručene diplome osmoj generaciji KIC – retoričara


Osmo izdanje Škola retorike u organizaciji KIC-a “Budo Tomović” pod rukovodstvom prof. dr Radovana Radonjića završeno je sinoć (četvrtak, 26.decembar 2019. godine) a polaznicima su svečano dodijeljene diplome u Multimedijalnoj sali Kulturno – informativnog centra “Budo Tomović”.

                Rukovodilac školom, prof. dr Radovan Radonjić je pohvalio darovitost i posvećenost polaznika osme generacije koji su kroz interaktivna predavanja naučili da izraze svoje ideje i uvjerenja.

                 Sekretarka sekretarijata za kulturu i sport, Ana Medigović i direktorica KIC-a Snežana Burzan zahvalile su profesoru Radonjiću na spremnosti da svoje dragocjeno znanje dijeli sa novim generacijama i čestitale mladim retoričarima na uspješno završenom kursu.

                  “Znamo da je privilegija biti učenik profesora Radonjića, a naročito je zadovoljstvo vidjeti toliki broj mladih ljudi koji će biti u mogućnosti da primjenjuju svoje govorničko znanje i vještine”, kazala je sekretarka Ana Medigović.

                  Direktorica KIC-a Snežana Burzan je izrazila zadovoljstvo što se pod krovom KIC-a uspostavio kontinuitet škole oratorskih vještina, za koju interesovanje i mlađih i starijih ne jenjava, i najavila njen nastavak i u narednom periodu.

                U okviru svečane dodjele, polaznici su demonstrirali naučene vještine lijepog govora kroz pojedinačne i zajedničke govore na različite teme, nakon čega su im uručene diplome i knjige.

                Dobitnici diploma su:Nataša Popović, Kristina Jovanović, Mia Dragović, Marija Smolović, Aleksandra Govedarica, Vesna Damjanović, Biljana Popović, Miloš Bojanić, Milorad Đikanović, Nikola Laković, Alija Hamzić, Marina Maraš, Željka Nedović, Đorđe Vratnica, Milica Vučić, Andrea Popović, Nina Pavićević, Igor Damjanović, Ljiljana Prebiračević i Marijana Joksimović.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


one × 2 =