WINTER CITY FEST BUDVA – od 05. do 14. decembra 2014. godine

 

 

Nakon razgovorima sa umjetnicima Vojinom Ćetkovićem, Miodragom Krivokapićem i Amirom Orom, održanim tokom Budvanskih novembarskih dana, JU „Grad teatar“, u saradnji sa Opštinom Budva i preduzećem „Lovćen film“, organizuje filmski mini-festival „Winter City Fest Budva“, uvertiru u planirano otvaranje bioskopa u Budvi početkom sledeće godine. 

Tokom festivala, budvanska publika će biti u prilici da odgleda 16 najnovijih filmskih naslova tokom 20 projekcija: od spektakala „Igre gladi“, „Interstelar“, „Hobit“ i „Drakula“, preko drama različitih pod-žanrova „Iščezla“, „Kaži kad“, „Najbolje od mene“, „Branio sam Mladu Bosnu“ i „Bijes“, komedija „Kako se riješiti šefa II“, „Gluplji i tuplji Da“ i „Hajde da budemo panduri“, pa do ostvarenja za najmlađu publiku „Pingvini“, „Spasavanje Djeda Mraza“ i „Pčelica Maja“ (sva tri filma u 3D) i „Tinejdž Nindža kornjače“.

Projekcije su u terminima od 18.30 i 21.00 u amfiteatru JUSMŠ „Danilo Kiš“.

„Winter City Fest Budva“ traje od 05. do 14. decembra, a više inofrmacija se može naći na sajtu www.gradteatar.me i Fejsbuk stranici festivala.

 

Winter fest - raspored projekcija