KIC POP HOR u KotoruNakon spektakularnih koncerata u Podgorici, Nikšiću, Danilovgradu, Tivtu, projekat KIC pop hora “Bez dileme – antifašizam” biće predstavljen publici u Kotoru.

             Publika će uživati u partizanskim i antifašističkim pjesmama KIC pop hora sa gostima, u Kulturnom centru “Nikola Đurković” 14. marta 2019. godine, u 20 časova.

              Prodaja ulaznica po cijeni od 5 eura biće na blagajni kotorskog Kulturnog centra na dan koncerta (14.03.2019.g) od 10h do 12h i od 18h do 20h.
Antifašistički repertoar obuhvatiće oko 20 pjesama među kojim su: “Bilećanka”, “Crveni makovi”, “Ciao bella”, “Kaćuša”, “Ide Tito preko Romanije”, “Oj, đevojko drugarice”, “Mlada partizanka” i druge, a koje će KIC pop hor izvesti pod dirigentskom palicom dirigenta prof. Saše Barjaktarovića.

              Projekat “Bez dileme – antifašizam” nastao je kao inicijativa KIC pop hora, NVU “Kutak”, KIC-a “Budo Tomović” i Saveza udruženja boraca NOR-a i antifašista Crne Gore. Muzički urednik projekta je prof. Saša Barjaktarović, a direktorica i menadžerka projekta mr Snežana Burzan. O njegovoj ogromnoj popularnosti i uspjehu govori i to da, osim što se za svaki nastup tražila karta više, KIC pop hor je za seriju spektakularnih i emotivnih koncerata dobio krajem maja prošle godine Povelju Saveza udruženja boraca NOR-a i antifašista Crne Gore za posebne zasluge u razvoju i unaprjeđenju antifašizma u našoj državi.

              KIC POP HOR je uoči desetog jubilarnog koncerta “Bez dileme – antifašizam” 29. novembra prošle godine predstavio i prvi spot hora za numeru “Bilećanka” čiju režiju potpisuje mr Nikola Vukčević koji je do sada na you tube-u zabilježio blizu 17 000 pregleda i sjajne komentare.