Bečići – Međunarodna likovna kolonija

 

Znak-hotela-Queen

 
 

U organizaciji NIP ART-PRESS iz Budve, u hotelu QUEEN OF MONTENEGRO u Bečićima, u subotu, 25. oktobra, počeće tradicionalna, 10 ta jubilarna Međunarodna likovna kolonija, u kojoj će narednih 10 dana, svoja djela stvarati 7  poznatih akademskih slikara iz zemlje i inostranstva.

Kako je u ime organizatora ove kulturne manifestacije saopštio novinar i publicista Ranko Pavićević, Likovna kolonija će okupiti: Miša Vemića, Milutina Obradovića i Zorana Petrušića iz Crne Gore,  Kseniju Abakumovu iz Rusije, Pedju Rakićevića iz Srbije, Igora Modrića iz Hrvatske i  Aleksandra Fileva iz Makedonije.

Raduje me što je uprava hotela Queen of Montenegro u Bečićima na čelu sa gospodinom Draganom-Purkom Ivančevićem, prepoznala na pravi način neophodnu vezu turizma i kulture, pa smo u prilici da na najbolji način, ovoga puta obilježimo i organizujemo 10-tu jubilarnu Medjunarodnu likovnu koloniju. U njoj će narednih deset dana stvarati i družiti se, poznati majstori slikarstva, čija će djela upotpuniti ionako bogatu kolekciju vrijednih umjetničkih djela u ovom elitnom hotelu, kazao je organizator Likovne kolonije, novinar i publicista Ranko Pavićević.

Jubilarna 10-ta Medjunarodna likovna kolonija u hotelu Queen of Montenegro u Bečićima, biće završena, otvaranjem zajedničke izložbe slika učesnika, u poneđeljak 3. novembra u 20 sati.