Bečići – Samostalna izložba slika Zorana Krulja

 

Znak-hotela-Queen

 

 

U organizaciji NIP ART-PRESS iz Budve, u galeriji hotela Queen of Montenegro u Bečićima, u četvrtak, 11. juna u 21 sat, biće otvorena samostalna izložba slika, akademskog slikara Zorana Krulja iz Beograda.

Unjetnik će se predstaviti, sa 16 slika galerijskog formata, novijeg datuma, rađenih u tehnici ulje na platnu, iz ciklusa „Mornari“.

Zoran Krulj je završio Arhitektonski fakultet u Nišu i član je Udruženja likovnih umjetnika Srbije (ULUS).  Do sada je imao, preko 35 samostalnih i oko 70 kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu, a za svoj rad, dobitnik je više značajnih nagrada.

Kruljevo slikarstvo je sprega onovremenog i ovovremenog, „medj javom i medj snom“. Svijet koji traje i daje poseban štimung, atmosferu, pulsirajući ritam življenja na moru, kazala je pored ostalog, govoreći o slikarstvu umjetnika, istoričarka umjetnosti Anastazija Miranović.

Samostalnu izložbu slika Zorana Krulja, u galeriji „QUEEN“ u Bečićima, otvoriće, akademski slikar Ljubo Popadić iz Tivta, a biće otvorena, do 23. juna, saopštio je organizator izložbe, budvanski ART-PRESS.