Bečići – Velika novogodišnja izložba slika

 

 

U organizaciji NIP ART PRESS iz Budve, u četvrtak 29. decembra 2016. godine, u 19 sati, u galeriji hotela QUEEN of MONTENEGRO u Bečićima, biće otvorena, Velika novogodišnja izložba slika, na kojoj će svoje radove izložiti, 32 akademmska slikara iz Crne Gore, Srbije, BiH, Makedonije, Hrvatske, Bugarske, Rusije, Turske, Njamačke, Slovenije i Francuske.

Kako je saopštio rukovodilac galerije QUEEN, novinar i publicista Ranko Pavićević, ljubitelji umjetnosti, gradjani i gosti hotela,  biće u prilici, da vide radove poznatih autora, kao što su: Filip Janković,  Ljubo Brajović, Vojo Tatar, Miki Radulović, Nikiica Raičević, Naod Zorić, Mišo Vemić i drugi iz Crne Gore, Katarina Djordjević, Danica Basta, Željko Djurović, Momir Knežević, Nikola Žigon, Marija Gužvica i Mile Šaula iz Srbije, Aleksandar File i Goce Božurski iz Makedonije, Radmila Lizdek iz BiH, Željan Pavić iz Hrvatske, Marija Abakumova iz Rusije, Mirijana Savova iz Bugarske, Gabriela Šafarzik iz Njemačke, Ethen Bajmak iz Turske, Drago Dedić i Nikola Kovačević iz Francuske i drugi.

Za prisutne na otvaranju izložbe, uprava hotela Queen of Montenegro u Bečićima, prirediće svečani novogodišnji koktel, a izložba će biti otvorena, do kraja januara iduće godine, saopšteno je iz budvanskog ART PRESS-a. 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


three × 3 =