Budva – Izložba radova učesnika druge međunarodne Likovne kolonije

 

ArtPress Budva - logo

 

U organizaciji NIP ART-PRES S iz Budve, u saradnji sa HG BUDVANSKA RIVIJERA, u hotelu MOGREN  u BUDVI, u utorak, 17. maja 2016. godine, u 20 sati, biće otvorena zajednička izložba radova, učesnika, druge međunarodne Likovne kolonije, koja je okupila 12 poznatih akademskih slikara iz Crne Gore,  Srbije i Litvanije.

U predivnom ambijentu, poznatog budvanskog hotela MOGREN, prethodnih 10 dana,  stvarali su i družili se: NIKICA RAIČEVIČ, MIŠO VEMIĆ I NIKOLA RADOVIĆ  iz Crne Gore,  DIANA RUDOKIA, iz Litvanije,  ŽELJKO ĐUROVIĆ, BOJAN OTAŠEVIĆ, NEBOJŠA ĐURANOVIĆ,  MAJA JURIĆ, ZORAN KRULJ, MIŠO FILIPOVAC i JELENA VRAGOVIĆ iz Srbije, kazao je organizaor ove znnačajne kulturne i turističke manifestacije, novinar i publicista RANKO  PAVIĆEVIĆ, koji je do sada organizovao oko 50 međunaronih likovnih kolonija, u Crnoj Gori, region i svijetu.

Veoma sam zadovoljan kvalitetom i renomeom, učesnika Likovne kolonije, među kojima su i pet profesora na likovnim akademijama, što sve garantuje kvalitetna likovna djela, koja će, ostati u Budvi, kazao je Pavićević, ističući, da je učesnike Likovne kolnije, tokom njenog trajanja, posjetiti veliki broj gradjana i turista sa Budvanske rivijere.

Zajedničku izložbu, učesnika Druge  međnunarodne Likovne kolonija, u hotelu Mogren u Budvi, otvoriće, poznati crnogorski slikar Nikica Daco Raičević, saopšteno je iz budvanskog ART-PRESS-a, organizatora ove manifestacije.