Budva – Promocija drame “LUCIA della BUTUA” Dušice Labović

 

ArtPress Budva - logo

U organizaciji NIP ART-PRESS iz Budve, u amfiteatru Akademije znanja u Budvi, u srijedu, 18. novembra u 20 sati, biće održana, promocija drame LUCIA della BUTUA,  autorke Dušice Labović iz Budve, književnice, koja poslednjih godina živi i stvara u Moskvi.

Dusica Labovic - 2O najnovijoj knjizi Dušice Labović govoriće; istoričarka umjetnosti Lucija Djurašković,  novinar i pisac Savo Gregović, direktor JU “Grad teatar” Blažo Radoman, autorka drame Dušica Labović i Dusica Labovic - Lucia della Butuadirektor ART-PRESS-a, novinar i publicista Ranko Pavićević.

Pored najnovije knjige, Dušica Labović je, do sada objavila i dva romana: ENSO i TAJNA JEDNOG MOSTA, koji su izazvali značajnu pažnju čitalačke, ali i stručne javnosti.

Dušica Labović je rođena u Budvi, gdje je završila gimnaziju. Diplomirala je 2006. godine na Filozofskom fakultetu u Nikšiću. Nakon toga, nastavlja da izučava  filozofiju drevnog Istoka i Zapada. Aktivno piše za praktične konferencije Naučno izdavačkog centra “Akademski” u Moskvi, gdje živi i stvara od 2008. godine.