DEUS – Program za četvrtak, 17.decembar 2015. godine

 

Deus - znak - logo

 

 

Promocija časopisa „Komuna“ biće organizovana u okviru manifestacije „Decembarska umjetnička scena 2015“ u četvrtak, 17.decembra, u Modernoj galeriji, od 19 časova.

„Komuna“ je časopis koji se svojom koncepcijom i posebnim tretmanom kulturne baštine izborio za posebno mjesto na crnogorskom medijskom tržištu. To je časopis koji sa pravom nosi podnaslov časopis za njegovanje baštine Crne Gore.
Svaki novi broj donosi pregršt novih tekstova posvećenih crnogorskoj kulturnoj i svakoj drugoj baštini. Međutim, ono po čemu se „Komuna“ izdvaja u odnosu na druge časopise jeste činjenica da ovaj časopis predstavlja vjeran odraz izuzetno bogate crnogorske tradicije, multikulturalnosti, vjerskog sklada i prožimanja različitih kultura i naroda koji su živjeli i žive u Crnoj Gori.
„Komuna“ je do sada jedini i jedinstveni časopis koji štampom i dizajnom, tehničkom opremom podsjeća na izdanja sa početka XX vijeka. Časopis za lokalnu samoupravu i njegovanje baštine Crne Gore „Komuna“ izlazi tromjesečno. Glavni i odgovorni urednik je mr Amer Ramusović, a izvršni urednik je Minja Bojanić.

Na promociji o časopisu „Komuna“ govoriće: mr Amer Ramusović, mr Željko Rutović, doc. dr Vladimir Vojinović i mr Nela Savković-Vukčević.