Galerije „QUEEN“ Bečići – Izložba slika pod nazivom: „Dvadeset slika – dvadeset autora“

 

Znak-hotela-Queen

 
 

U organizaciji NIP ART-PRESS iz Budve, u galeriji hotela „GUEEN of MONTENEGRO“ u Bečićima,  u petak, 5. jula u 20 sati, biće otvorena zajednička izložba slika pod nazivom: DVADESET SLIKA – DVADESET AUTORA, iz fundusa Galerije „QUEEN“.

Ljubitelji umjetnosti i gosti, biće u prilici da vide djela, poznatih akademskih slikara iz zemlje i svijeta, koji su proteklih osam godina  stvarali u okviru likovnih kolonija i izlagali svoje radove u prestižnoj galeriji ovog bečićkog hotela.

Na izložbi će biti predstavljene slike: Filipa Jankovića, Ljuba Brajovića, Nikice Raičevića, i Nikole Radovića iz Podgorice, Mikija Radulovića, Vesne Sušić i Miša Vemića iz Nikšića,  Draga Dedića iz Pariza, Valerija Arhipova iz Moskve,  Radmile Lizdek iz Trebinja, Željka Djurovića i Danice Baste iz Beograda, Dušice Pejić iz Mladenovca, Vladana Terzića iz Užica, Bojana Otaševića iz Kragujevca, Aleksandra Fileva i Goca Božurskog iz Skoplja, Željana Pavića iz Rijeke i Šandora Šlajfa iz Novog  Sada i Viktora Randjelovića iz Leskovca.

Reprezentativnu izložbu slika, dvadeset autora iz Crne Gore, Srbije, Republike Srpske, Hrvatske, Makedonije, Francuske i Rusije, u galeriji hotela „Queen“ u Bečićima,  otvoriće rukovodilac galerije, novinar i publicista Ranko Pavićević iz Budve.