Galeriji ljetnjikovca Buća – Izložba fotografija Stevana, Aleksandra i Miška Kordića

 

Galerija u Ljetnjikovcu Buca u Tivtu

 
 

U četvrtak 04.08.2016. godine u 21:30 sati u Galeriji ljetnjikovca Buća, u okviru 11. Festivala mediteranskog teatra “Purgatorije” biće otvorena izložba fotografija Stevana, Aleksandra i Miška Kordića, u organizaciji Centra za kulturu Tivat.

„Tri autora, tri rođaka, tri priče“ ovo je možda najjednostavniji opis ove izložbe u kojoj će se autori na njima svojstven način predstaviti fotografijama iz cijelog Svijeta. Izložba je osmišljena tako da kroz fotografije, posmatrači uživajući u putovanju i pejzažima osjete duh tih mjesta.

 Ono što svo troje autora spaja, pored istog prezimena i rodbinskih veza jeste Boka. Iz nje potiču i u njoj pronalaze mnoštvo motiva i inspiracije, koje prenose kroz fotografiju. U ovoj postavci ćete uživati u prelijepim predjelima i motivima, koji će biti prezentovani na najbolji mogući način, a veliki formati fotografija od jednog metra će sigurno ostaviti dobre utiske.

Izložbu će otvoriti Njegova ekselencija gospodin Antun Sbutega, ambasador Crne Gore u Republici Italiji. Ulaz je slobodan.