KIC “Budo Tomović” – Projekcija filma „Dvije povratne Titograd – Podgorica“

 

 

          U okviru humanitarne akcije “Pomognimo Srđanu” KIC “Budo Tomović” u saradnji sa scenaristom i rediteljem Aleksandrom Radovićem organizovaće projekciju filma „Dvije povratne Titograd – Podgorica“ u utorak, 31.januara 2017. godine, u Velikoj sali KIC-a „Budo Tomović“, sa početkom u 20 sati.

          Riječ je o komediji čija radnja se dešava u Podgorici početkom 21. vijeka. Film prati mladi par (Božo Zuber i Julija Milačić) koji prolazi kroz razne peripetije koje ujedno donosi tranziciono vrijeme…

           U filmu igraju: Božo Zuber, Julija Milačić, Mladen Nelević, Aleksandar Radulović, Danilo Čelebić, Dejan Ivanić, Zoran Vujović, Dušan Kovačević, Žaklina Oštir, Miodrag Manerik, Sejdo Alijaj, Momo Pićurić, Ljubica Barać, Andrea Mugoša, Stevan Radusinović, Marta Pićurić, specijalni gost i prvi put na filmu je dr Blagota Mitrić. Produkciju potpisuju Rezz produkcija i NVO “Zdravi Razvoj”.

          Posjetioci filma će umjesto kupovine ulaznice biti u mogućnosti da se priključe  humanitarnoj akciji i da određena sredstva doniraju u okviru donatorske kutije za Srđana Roćenovića.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


three + 9 =