Komedija “Gospodin poslanik” u KIC-u

 

KIC - logo

Da je vjecna Crna Gora

 

Beogradska komedija “Gospodin poslanik” sa Markom Živićem u naslovnoj ulozi biće premijerno izvedena u utorak, 17.maja, u Velikoj sali KIC-a „Budo Tomović“, sa početkom u 20 sati.

Predstava “Gospodin poslanik” je nastavak popularne komedije “Ljubavnici” produkcijske kuće “Prizor” za koju tekst i režiju potpisuje Rade Vukotić. U predstavi igraju uz Marka Živića i Katarina Marković, Staša Radulović, Saša Joksimović i Bojana Grabovac.

“Priča se nastavlja. Naš glavni junak Bora postaje narodni poslanik i oženjen je po drugi put sa zanosnom crnogorskom manekenkom Hristinom. Kao domaćicu u njihovoj kući zašpošljavaju provjerenu kuvaricu Tinu. Ali kako je Bora sklon preljubama zaljubljuje se u svoju koleginicu iz skupštine mađaricu Eriku i priprema teren da je dovede u svoju kuću. Supruga želi da mu se osveti i hoće to da uradi sa svojim fitnes trenerom. Vidjevši da će se sve raspasti domaćica kuće, Tina, uzima sve u svoje ruke i spašava brak, jer joj je najvažmije da ostane u Beogradu.” – piše u programu predstave.